Ostatnio widzę ,że przycisk nowy temat nie boli ,pomyślałem ,że może to zasługuje na nowy temat.
To fragment mojego postu z tematu "Gdzie umarła Mary" ,jednak teoria zegarów wtedy nie została wcale poruszona.
Szpital po 1 śmierci Mari.
Miejsce gdzie jest taśma i otwieracz.
Wskazują to samą godzinę.
Czy mi się wydaje czy te rzymskie cyfr są jakieś nie zgodne z przeciętnym zegarem.
Tam gdzie 10 to mam rzymskie "1" WTF.
W ogóle te tarcza jest powolna. Od kiedy 4 to IIII.
Bardziej wygląda na to ,że nikt normalny nie zwrócił by na to uwagi
A tu zegar z kalendarzem.
W tym pokoju jest walizka ,a walizce klucz do pokoju 204.
Być może są jeszcze jakieś inne zegary w SH2(np. w muzeum) ,ale naprawdę musiałby grać od nowa.
BTW Imageshack się ściął i nawet ja sam nie mogę pooglądać stary screenów.
Zaulodowałem je jeszcze raz.
Dla przypomnienia powiem ,że zegar w zagadce trzeba było ustawić na 9:10 ,te zegary pokazując 10:10 .
Jak wrzucicie to do Odkryć mnie to nie zaboli .Po prostu te zegary to fajna sprawa ,a nikt tego nie zauważy.
To fragment mojego postu z tematu "Gdzie umarła Mary" ,jednak teoria zegarów wtedy nie została wcale poruszona.
Szpital po 1 śmierci Mari.
SPOILERY!!!
Być może 10:10 symbolizuję godzinę w którą James zadusił Mary Jedynym argumentem przemawiającym za tym jest to, że w apartamencie Wood Side gdzie jest zagadka z zegarem spotykamy Piramidogłowego . Na zbieg okoliczności mi to nie wygląda :grin:
EDIT Z DOŁU
Kamillo napisał/a:
Dębowy Jacek napisał/a:
Być może 10:10 symbolizuję godzinę w którą James zadusił Mary Jedynym argumentem przemawiającym za tym jest to, że w apartamencie Wood Side gdzie jest zagadka z zegarem spotykamy Piramidogłowego . Na zbieg okoliczności mi to nie wygląda :grin:
Gdybym nie przeszedł Sh 2 własnoręcznie bym Cię udusił
Nie odbierajmy tak bezmyślnie przyjemności z gry tym, którzy mają ją jeszcze przed sobą.
end ot
W temacie jest zaznaczone, że nie chodzi o zagadkę, więc będzie mowa o spoilerach . Ospoilerowałem posta, żeby nie było niedomówień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum