Wysłany: 2011-02-27, 18:11 Co sądzicie na temat Filmu Silent Hill?
Jakie sceny wam się najbardziej podobały? Może znaleźliście jakieś ciekawostki dotyczące filmu lub wpadki. Jeszcze jedno pytanie, co sądzicie o muzyce wykorzystanej w filmie. Dla mnie jak zwykle mistrzowska 5/5!.
Wypowiadajcie się . Pozdrowienia z Cichego Wzgórza! :->
AlaV: Temat o filmie już istnieje, post dołączony do odpowiedniego tematu, zalecamy albo opcję "szukaj", albo dokładniejsze przeglądanie forum, temat ten nie jest aż tak bardzo ukryty
_________________ Gnijące na haku ścierwo wrzucamy na grill
"Silent Night" zamieniamy w "Silent Hill" <3
Jak dla mnie film jest zajebisty ^_^ , znajduje się w pierwszej piątce moich ulubionych filmików, oglądałam go już kilka razy i zawsze z chęcią do niego powracam :grin: .
Powiem jeszcze że scenki przypominają mi pierwszą część gry i tu wielki plusik :thumbup: , ogólnie film jest nice ;P
02.06.2012 - Nightwish in Warsaw ♥
W sumie to film mi się podobał. Nie pamiętam już go za dobrze, bo tylko raz oglądałem i dawno ale wiem że przypadł mi do gustu.
Pamiętam jak przypadkiem się na niego natknąłem, jak leciał swego czasu na Canal+. Był to mój pierwszy kontakt z Silent Hill, bo gier nie grałem, w sumie to może i dziwne, ale nawet o nich nie słyszałem. Dlatego nie wiedział nic o Silent Hill'u oglądając go.
W sumie to film mi się podobał. Nie pamiętam już go za dobrze, bo tylko raz oglądałem i dawno ale wiem że przypadł mi do gustu.
Pamiętam jak przypadkiem się na niego natknąłem, jak leciał swego czasu na Canal+. Był to mój pierwszy kontakt z Silent Hill, bo gier nie grałem, w sumie to może i dziwne, ale nawet o nich nie słyszałem. Dlatego nie wiedział nic o Silent Hill'u oglądając go.
Tak samo było w moim przypadku, pierwszy kontakt z Silent Hill miałem właśnie przez pierwszy film który bardzo mi się spodobał, potem zagłębiłem się w świat gier.
Nurtuje mnie tylko jedno pytanie; co Rose mogła robić w opustoszałym Mglistym Świecie przez 6 lat ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum