Szykuje się konkurencja dla vilka, widzę. Ale spokojnie, nie przekabacisz mnie tak łatwo. Co to, to nie!
W każdym razie - fajnie, że starasz się nagrywać serię Let's Play z tak starą grą. Nie znam się osobiście na tym, bo takich youtuberów po prostu nie mam w zwyczaju oglądać, ale pierwszy odcinek miło się oglądało. Jakichś większych błędów żem nie dostrzegł. Może właśnie z powodu małego doświadczenia nie jestem wybredny.
Swoimi filmikami mi przypomniałeś, że od dłuższego czasu zabieram się za tę właśnie część serii Silent Hill, aczkolwiek zawsze mi coś przeszkadzało, wiecznie wypadało. Teraz sobie postanowiłem, że w końcu zagram w to na PS3, gdy tylko pobiorę ową grę z PS Store. A zobaczywszy twój film, wiem, że nie będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
Masz w planach nagrywanie czegoś jeszcze z Silent Hill?
_________________ Strzeż się spojrzenia Mary Shaw,
miast dzieci miała lalek sto.
A jeśli ujrzysz ją we śnie,
przed krzykiem niech Bóg broni cię.
Tak, mam zamiar nagrać wszystkie części Silent Hill. Z wyjątkiem Downpoura bo nie mam możliwości z konsol nagrywać. PS2 jeszcze da radę bo jest emulator. A co do grania w SH odradzam granie na PS3.. Gra się zestarzała i godnie wygląda tylko na telewizorach kineskopowych. Ewentualnie na emulatorze... Na PS3 na dużym LCD obraz może być koszmarny. Co do Let's Play'a... Staram się jakiś klimacik wprowadzić, inni po prostu przebiegają grę, starają się być zabawni itp... Ja chciałbym taki dreszczyk wprowadzić he he he
_________________ Jak grać w Silent Hill to tylko na konsoli...
To będzie jedyny legalny sposób, by w to zagrać, więc jakoś wytrzymam. Muszę, że to nie będzie aż takie szpetne, skoro wrzucono to do PS Store.
Poza tym, uporałem się z Silent Hill HD Collection oraz z Silent Hill 4 na zasadzie wstecznej kompatybilności i jeszcze z serią nie zerwałem, więc może będzie dobrze.
_________________ Strzeż się spojrzenia Mary Shaw,
miast dzieci miała lalek sto.
A jeśli ujrzysz ją we śnie,
przed krzykiem niech Bóg broni cię.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2016-09-18, 17:46
Moim zdaniem całkiem zgrabnie Ci to wyszło (mimo, że przeglądnąłem bardzo wybiórczo). Fajnie się słucha Twojego głosu.
Co rzuca się w uszy to nagminne "tą" w miejscu gdzie powinno być "tę", wydaje mi się, że warto nad tym popracować w Twoich przyszłych letsplejach. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum