Wysłany: 2011-12-02, 15:46 Extra Hard Problem w szpitalu...
Witam wszystkich! Mam wielki problem w szpitalu z zagadką w ''Doctors lounge'' na one flor, w gabinecie tym wisi tablica a na niej jest zamieszczona taka treść której nie mogę za nic rozgryzć... The pin number this month is ''T''. Last month it was ''X'' and before that it was ''Z'' But what are they going to do next month? That's all they can express with 4 numbers. Wie ktoś jak to rozwiązać zna ktoś rozwiązanie? z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Kurcze chodzi na pewno o czerwone liczby? kod do drzwi składa się z czterech liczb czerwonych mamy pięć żeby strzelić muszę losowo przypadkowo wklepać kombinację i wykluczyć jedną z pięciu liczb a może chodzi o te cztery białe liczby kurczę chyba nie wyjdę z tego
Ostatnio zmieniony przez Ambroży 87 2011-12-02, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Kurczę, chyba zapomnieliście o zamieszczonym na tej stronie opisie przejścia SH2. Tam wszystko jest, a więc takie pytania zdecydowanie niepotrzebne (wczoraj się zarejestrowałem na forum, a już się rządzę ;P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum