W faruchach są tylko dwie osoby dr. Kaufmann i ktoś kto stoi plecami do nas (nie rozpoznaje ale wygląda na mezczyzne). Obok stoją jeszcze Dahlia Gillespie i normalnie ubrany gość (możliwe ze jest to inspektor ktory działał pod przykrywką w The Order)
_________________ Congratulations... You are still alive...
Wysłany: 2009-06-16, 09:52
naprawdę, nie wiem nad czym się tu dłużej rozpisywać. W tym pomieszczeniu stały "duchy" Dahlii, Kaufmanna, i dwóch członków The Order, którzy odkryli brak cząstki duszy Alessy i powiadomili "najwyższe władze" o tym fakcie:)
Wysłany: 2009-06-16, 12:14
Dzejdzej napisał/a:
W faruchach są tylko dwie osoby dr. Kaufmann i ktoś kto stoi plecami do nas (nie rozpoznaje ale wygląda na mezczyzne). Obok stoją jeszcze Dahlia Gillespie i normalnie ubrany gość (możliwe ze jest to inspektor ktory działał pod przykrywką w The Order)
Ten normalnie ubrany gość to właśnie Kaufmann.
Swoją drogą: dopiero teraz zauważyłem, że tam są polskie napisy Nie wnikam, kto to tłumaczył, ale ja bym się do takiego partactwa nie przyznał
_________________ RHCP
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Nazar 2009-06-16, 12:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum