Trochę ta wersja 1.3 jest pieprznięta, bo miałem z nią problem w hotelu "Lake View" przy pozytywkach. Nie chcący włożyłem pozytywkę w złe miejsce i jak chciałem ją wyjąć to pojawiał się napis, czy chcę ją zabrać, ale nie poazywały się ozpowiedzi TAK/NIE. Musiałem jeszcze raz zainstalować grę, żeby wyjąć pozytywke.
R4Zi3L ty leniu !!!!!!!!! Gram sobie w szpitalu i w jednym z pomieszczeń (chyba na 2 piętrze) podchodze sobie do szafki, daje "użyj" a tam napis: "R4Zi3Lowi nie chciało się tego tłumaczć". Fajny "odstrsowywacz" .
Hehe dobre też widziałem. aha pisałem już o tym, ale nie wiem czy ktoś czytał więc powtórze, spolczczenie do 4 części ma virusa.[/code]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Witamy na forum Silent Hill Page! Zanim cokolwiek napiszesz, zapoznaj się z obowiązującymi tu zasadami. Pod tym adresem znajduje się Silent Hill FAQ, czyli najczęściej zadawne pytania odnośnie serii gier Silent Hill - przeczytaj koniecznie, zanim zadasz jakiekolwiek pytanie.
Ten link przekieruje Cię do naszego kanału discordowego.