Zdecydowanie za droga ta gra. Nie wiem jak fabuła i postacie w tej grze zaprezentują się, ale animacje walki jakie pokazali to amatorszczyzna i nie czuć ani widać kolizji ataków i ciosów. Nie ma mowy żeby to poprawili do premiery.
Wiek: 34 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1762 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2025-09-25, 13:43
Mnie się fabuła podoba, ale że mnie nie stać teraz na tę grę, oglądam sobie na YT. Uniki są zabawnie nienaturalne, do tego mogę się przyczepić puki co. Drugi post tu napiszę, jak skończę oglądać, a trzeci, jeśli uda mi się samej zagrać.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie wiem skąd wy macie taką cenę. Ta gra kosztuje na PlayStation 5 w pudełku 290 zł. Można przejść, nawet kilka razy w ciągu miesiąca i sprzedać. I wydatek na grę to będzie finalnie zapewne stówka, jeśli sprzedaż będzie za 190 zł, powiedzmy.
Ja gram i czuć japońszczyznę, ale w pozytywnym tego słowa określeniu. I jest mrocznie, zwłaszcza grając w nocy na słuchawkach. Ale na razie za mało godzin za mną (chyba 3), bym cokolwiek więcej napisał. Dodam tylko tyle, że historia intryguje.
Przez weekend miałem okazję zagrać dosłownie przed godzinę i podoba mi się to co widzę. Jednak Azjaci mają to do siebie, że potrafią budować fenomenalną atmosferę którą devom z zachodu często trudno jest stworzyć (czy też imitować).
Ceny nowych gier, zwłaszcza zakrawających na AAA są jakie są i tak jak pisze Pico - trzeba szukać na konsolach w sklepach innych niż te głównego nurtu i ew. sprzedać. Odzyskać można połowę ponad połowę. Czy opłaca się ograć nowego, pełnoprawnego Silenta za 100-150zł? Na to każdy odpowiedzieć musi sobie sam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Witamy na forum Silent Hill Page! Zanim cokolwiek napiszesz, zapoznaj się z obowiązującymi tu zasadami. Pod tym adresem znajduje się Silent Hill FAQ, czyli najczęściej zadawne pytania odnośnie serii gier Silent Hill - przeczytaj koniecznie, zanim zadasz jakiekolwiek pytanie.
Ten link przekieruje Cię do naszego kanału discordowego.