_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Podkład Angeliki bardzo pasujący wersji angielskiej. James ma też nawet spoko uspokojowany głos jaki miał Guy Cihi. Co mi jedynie nie pasuje to niedoszlifowana polska lokalizacja, którą się posłużono.
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2014-01-20, 06:44
Mnie coś mówi, że więcej nie będzie, ale może coś się jednak znajdzie.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Głosy brzmią bardzo dobrze. Lepiej niż te nowe z Silent Hill HD Collection. Dużo, dużo lepiej . Jedynie to zdziwienie Angeli jakoś tak dziwnie wyszło. A może tak miało być? W końcu Angelę jako ostatnią podejrzewałbym o normalne odpowiedzi .
Myślę, że ten dubbing został zrealizowany na próbę, dla zabawy i nie ma co oczekiwać szerszego projektu, ale kto wie .
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2014-01-29, 23:13
Ja przeczytałam, że mają w planach jeszcze kilka scenek (Dwójka i Trójka), ale nie sądzę by się szybko do tego zabrali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum