Angela jest jedną z moich "najulubieńszych" postaci.
:arrow:
kraken11 napisał/a:
Bardzo chciałbym zapoznać historię jej rodziny. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o jej ojcu, matce i bracie. Tylko skąd? Czy znajdę coś w "Lost Memories"?
Skoro tych informacji niema - to napisz fanfika :grin:
"Nie ma" - piszemy osobno. Widzę, że kolega usilnie stara się zabłysnąć dowcipem. Pytanie tylko - po kiego grzyba? Wszak temat ten traktuje o Angeli Orosco. Masz taki sposób, aby tego rodzaju postami nabijać sobie tylko cyferkę pod avatarem?
Mam dla Ciebie kuszącą propozycję - sam daj sobie "ostrzeżenie za nic niewnoszące do tematu odpowiedzi". Nie czekaj, aż zrobi to moderacja, ok?
Wysłany: 2012-12-18, 17:07
Angela niezginęła w ogniu ani przez demony. W jej histori zakończenie jest.
Angela umarła na chorobe psychiczną zwaną tanatofobie czyli strach przed nieskączonością. Angela miała dość przywidzeń , swojej choroby. Autorzy silent hill specjalnie dali Angeli nóż , który przez całą gre przechowywaliśmy. Ten nóż Angeli nie był potrzebny do obronny tylko do popełnienia samobójstwa.
Jak będę wiedział więcej to dopisze.
_________________ The Silent hill moja biblia moje życie
Tu znajdziesz odpowiedź. I to nie tylko na to pytanie.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum