Dobrze że jest sposób na ten wkurzający problem. Niestety gra na PS3 leży i kwiczy. Na szczęście nie spotkał mnie żaden zwis. Gram na PS3 Slim 160GB. Ale animacja gubi klatki i od czasu do czasu na dwie sekundy obraz się zamraża. Na szczęście nie w czasie walki.
Przywrócę wątek, czy problem z SHD na PS3 nadal występuje? Pytam, bo właśnie idzie do mnie SHD i zastanawiam się, czy będę miał jakieś problemy z graniem.
Aczkolwiek w moim przypadku przy graniu na CRT nie powinno być problemu, bo nie osiągam takich rozdzielczości...
Możliwe, że został już wypuszczony jakiś patch, o czym nikt później nie napisał.
Wie ktoś jak wygląda sprawa na dzień dzisiejszy?
_________________ PS1, PS2, PS3, PSP, PSV
ukończone: SH1, SH2DC, SH3, SH4, SH0, SH SM, SH H, SH D, SH: Book of Memories
Faktycznie w listopadzie 2012 wyszedł patch, ale z opisów, które wynalazłem na blogu shshatteredmemories.com problem nie do końca został naprawiony.
No nic, sprawdzę jak to jest w boju jak będę zabierał się za granie w SHD...
_________________ PS1, PS2, PS3, PSP, PSV
ukończone: SH1, SH2DC, SH3, SH4, SH0, SH SM, SH H, SH D, SH: Book of Memories
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum