To nie jest bug.
W szpitalu jest to przydatne ,bo latarka odbija światło w taki sposób ,że widać Marie która jest za plecami James.
Dałem kolesiowi jedną gwiazdkę bo po pierwsze wprowadza ludzi w błąd ,a po drugie to nic specjalnego. :\
edit:
Jeśli ktoś uważa podobnie to zróbcie to co ja.
_________________ Sono Me Dare No Me?
Ostatnio zmieniony przez SiedzacyWKiblu 2009-08-13, 08:34, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-08-13, 13:11
Gdyby to nie był bug, to może za którymś razem (a przeszedłem SH2 już z 10 razy) udałoby mi się uzyskać ten efekt. To nie jest odbite świtało, tylko z latarki. Poza tym ściany w ten sposób światła nie odbijają. Gdzie jest przycisk do włączania latarki z tyłu? I co wtedy świeci? No i co ma Maria do apartamentów?
Ze wszystkich wersji nie grałem tylko w tą z XBOXa, więc założę się, że to bug. W dodatku koleś zaznacza, ze grał na X360, więc moze to na tej konsoli po prostu jakiś glitch graficzny jest.
Wprawdzie widziałem tylko początek PC-towej wersji SH2, ale już na początku zaskoczyła mnie ta żenująca synchronizacja, kiedy James gada na cmentarzu z Angelą. Momentami niewiadomo kto co gada, napisy i głosy są zwalone. xD Nie wiem jak można było wydać takiego gniota, tym bardziej, że na PS2 nie miałem ani razu takiego problemu.
Wysłany: 2010-01-04, 20:41
Im dłuższy filmik, tym bardziej to widać. Szczególnie głupi jest wtedy filmik w szpitalu, gdy Laura rozmawia z James'em, a z głośników słychać już scenkę z pokoju z bossami
Bigos z Brodą: "8. Pisanie postów ze 100% poprawnością pisowni ortograficznej i gramatycznej nie jest wymagane, jednak mile widziane jest pisanie postów w sposób taki, żeby każdy mógł przynajmniej pojąć o czym prawisz. " ~ Regulamin punkt 8.
_________________ NIE KLIKAJ NA OBRAZEK!!! :twisted:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum