_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Na początku podejrzewałem, że siedem, bo też znalazłem ten cytat na stronie, ale z racji tego że nie grałem w "dodatek", to nie wiedziałem czy napewno odnosi się on do wieku jego córki. Wolałem sie upewnić
Koeś! Rozwiń wypowiedź! Ja zauważyłem jak Maria powiedziała ,,Jedna z zabawek Laury....Laury?! Co ja gadam! I mi sie wydaje że ta upierdliwa dziewczynka z listem którego nie chce pokazać ma na nazwisko Baldwin...
Koeś! Rozwiń wypowiedź! Ja zauważyłem jak Maria powiedziała ,,Jedna z zabawek Laury....Laury?! Co ja gadam! I mi sie wydaje że ta upierdliwa dziewczynka z listem którego nie chce pokazać ma na nazwisko Baldwin...
Bardzo zle Ci sie wydaje. "Upierdliwa dziewczynka z listem" to Laura, nazwisko nieznane. Baldwin? Ernest Baldwin, ojciec Amy.
Czy wy naprawde nie umiecie pisac normalnie?! !!!!!!!!! Zasmiecacie forum swymi idiotycznymi znakami ktore sa bez sensu !!! NIE NO BLAGAM ADMINA NOWEGO BO NIE WYTRZYMAM NERWOWO!!!
Człowieku, skontaktuj się z adminem na priva bądź przez GG - Takie krzyczenie nic ci nie da, bowiem admini i modkowie nie wertują dokładnie tematów...
Ty też zaśmiecasz forum takimi postami, które zwykle nic nie dadzą... :roll:
_________________ [quote="Aisza 20:35"]własnie myslę o 4um, walczę o nie, nie dopuszczę do tego żeby kłamstwo i chamstwo wygrało[/quote]
Piramid ale czemuz niektorzy sa tak ograniczeni i w swoim poscie pisza jedynie "..." czy " " ? Ech... Czy ludzie MUSZA zasmiecac to miejsce? A admini... no coz... teoretycznie powinni sprawdzac wszystko ale praktycznie widac ze im to nie wychodzi (nie interesuja mnie powody) No ale sam zrobilem w tym temacie juz 2 posty z offtopem wiec juz nic tu nie pisze :]
"..." - Konjad, z dedykacja dla Ciebie. Przeczytaj sobie post, ktory skomentowalem za pomoca "..." i to, co napisal jeszcze nizej Raziel. Alles klar? A jesli nie zrozumiales, to coz - nie nazywaj mnie czy kogokolwiek innego ograniczonym.
Cytat:
Piramid ale czemuz niektorzy sa tak ograniczeni i w swoim poscie pisza jedynie "..." czy " " ?
Bo jak czlowiek widzi niektore posty, to juz mu rece mimowolnie opadaja na te kropki na klawiaturze.
Cytat:
Czy wy naprawde nie umiecie pisac normalnie?! !!!!!!!!! Zasmiecacie forum swymi idiotycznymi znakami ktore sa bez sensu !!!
Czy Ty nie potrafisz pisac normalnie bez wykrzyknikow? Myslisz, ze jak trzymajac shift naklepiesz piecdziesiat tych jedynek, to nagle to co piszesz nabierze sensu?
OMFG ur tEH k00l roXXXXX!!!!1111111
Zajrzyj laskawco w moj profil i zobacz co, gdzie i kiedy pisalem, a dopiero potem wyzywaj mnie od ograniczonych bezsensow czy jakos tak, bo wychodzi na to, ze masz dzis zly dzien. Sorry, ale moje posty w 80% sa na temat (wlaczajac w to "...") i jesli nie jestes w stanie zrozumiec ich tresci, to wiedz, ze gowno mnie to obchodzi.
W ogole smiesza mnie osoby skrzeczace na oftopy, bezsensowne posty itd. Czy naprawde nie stac Was na nic wiecej jak czepianie sie innych? Spojrzcie prawdzie w oczy: zdecydowana wiekszosc postow tutaj (dzialy SH1-5, reszta to oftop i jako taki jest ok) to rzeczy wtorne, nudne, nie na temat i tak dalej. Zle Wam? A co robicie, zeby to zmienic? Przykro mi to pisac, ale na forum jest kilka osob, ktore chca rozmawiac o SH i reszta, ktora ma jakies inne zajecia. Nie dziele nikogo na "lepszych" i "gorszych", ale jesli ktokolwiek zasmieca forum, to raczej ci drudzy. I tego nie zmieni nowy admin, kimkolwiek on bedzie (na Wasze szczescie nie bede to ja).
prorok napisał:
Cytat:
Jak nie możesz tego wyrazić słowami, a nic szczególnie ważnego nie wniesie do dyskusji to zachowaj to dla siebie.
Gdyby usunac wszystkie te posty, ktore nic nie wnosza do dyskusji, to... zreszta sam sobie to wyobraz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum