Jako, że można już posłuchać soundtracka na youtube zadam podstawowe pytanie: Jak Wam się podoba muzyka?
Jak dla mnie ta muzyka nie bardzo pasuje do klimatu Silent Hill, bardziej mi się już kojarzy z ObsCure. Jest nieskładna i strasznie "sztuczna". No i oczywiście za "żywa", w poprzednich częściach były praktycznie same jednostajne, monotonne wręcz utwory. Albo smutne
Jedyne, co krąży na pewno, to muzyka z traileru, która mi osobiście pasuje, słychać wyraźnie, ze została skomponowana przez twórcę muzyki z Dextera^^ Jeśli podobna będzie muzyka w grze, to ja jestem za.
_________________ "Through the darkness of future's past
Magician longs to see.
One chants out between two worlds
FIRE WALK WITH ME"
Może i macie racje W sensie, że to przez fanów robiona muzyka, choć wizualnie wyglądało to dość wiarygodnie...
Z trailera mi osobiście muzyka skojarzyła się z Bondem :]
W SH H SH SM(i być może w SH O też, ale nie pamiętam dokładnie) czułem miejscami w muzyce styl Jespera Kyda(kompozytor muzyki do Hitmana i Assassins Creed) i w tym trailerze mam podobnie.
Ogólnie to muzyka dobra.
_________________ „Dimidium facti, qui bene coepit, sapere aude, incipe”
Ostatnio zmieniony przez OldSnake 2011-10-02, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum