Persona 3 Portable to jakaś dziwna gra... <Niby pokonałem finałowego Shadow, poznałem całą historię, tak rozgrywka toczy się dalej. Zgaduję, że do pełnego ukończenia muszę dojść na szczyt Tartatusa, zgadza się?>
_________________ "You don't know anything about Silent Hill!"
W grze mam teraz wieczór 7 listopada. Grać oczywiście będę dalej, ale jestem jednak trochę zaskoczony - wszystko wskazywało na to, że to już koniec.
+/- 80 godzin... Nie wierzę, że jeszcze w połowie nie jestem, ale też jestem bardzo ciekawy, czym w takim razie mnie P3P zaskoczy. :-] Gra jest ogółem świetna, a Akihiko to mój nowy idol.
_________________ "You don't know anything about Silent Hill!"
Ostatnio zmieniony przez Alex 2010-12-13, 01:03, w całości zmieniany 1 raz
Kto zainteresowany a jeszcze nie posiada P3P to oferta europejskiej kolekcjonerki jest świetna w thehut.com - http://www.thehut.com/gam...n/10382442.html - 25funtów i darmowa przesyłka. Cena może ulec jednak zwiększeniu (ten sklep tak ma), więc zamówienie lepiej złożyć od razu.
Anime P4 to będzie dla mnie must have, bo połączenia ciekawego pomysłu z klimatem i świetnym art-stylem, Scooby-Doo i Symulacji Japońskiego Licealisty przypadło mi do gustu o wiele bardziej niż 2deep4u Persony 3. To jeśli chodzi o anime.
Persona 4 Portable, Persona 4 3DS, Persona 4: The Anime: The Game albo Persona 5 (co jest bardzo wątpliwe)
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Gośc mnie rozwala- ogólnie rzecz biorąc żałuje że nie ma do czynienia z "rpg" typu oblivion czy FF XIII. Mam jednak wciąż nadzieję że dobrze się sprzeda, dając do zrozumienia Atlusowi że im więcej SMT tym lepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum