Wysłany: 2010-03-20, 22:14 [R] Problem z zagadką w szkole
Jak rozwiązać zagadkę w szkole???!!!. W sali plastycznej jest stół na którym leżą figurki łabędzi i ludzi jak należy je ułożyć , proszę pomóżcie mi ...........
Udało mi się ukończyć grę, poległem tylko w tej cholernej sali plastycznej i poradziłem sobie w centrum handlowym. Ale podczas eksploracji centrum handlowego (w normalnej wersji nie alternatywnej) natknąłem się na sejf, i za nic nie znam szyfru Czy ktoś może mi go podać ^_^
_________________ Alessa - '' Kończy się sen o tym życiu i kończy się życie uczestników tego snu ''
Ostatnio zmieniony przez Michael221 2010-03-24, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Siemka ,przechodzę grę trzeci raz i znowu się wkopałem .Tym razem mam problem w szkolnym biurze z komputerem do którego trzeba się włamać ,a konkretniej to z pytaniem które tyczy się nie jakiego ''Mistrza sportu dyscypliny squasha :-] '' nie wiem jak na nie odpowiedzieć ,ponieważ każde pytanie zawsze miało jakieś wskazówki w obu pokojach biura a do tego nic nie ma. Czy ktoś może mi pomóc ^_^
Ostatnio zmieniony przez Michael221 2010-03-29, 10:42, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-07-24, 20:58 Momenty w których się zacieliście
Ja miałem i mam nadal problem z zagadką w pracowni artystycznej w szkole. Kurcze.. ustawiam te figurki tak jak na rysunku obok, ale kompletnie nic się nie dzieje... Kurcze, może ktoś mógłby pomóc?
EDIT by Doxi: Ostrzegam Cię pierwszy i ostatni raz - po pierwsze, przed zadaniem pytania użyj opcji "Szukaj". Po drugie, nie zakładaj tematów gdzie popadnie. Następnym razem będzie warn.
_________________ "And I am not frightened of dying, any time will do, I
Don't mind. Why should I be frightened of dying?
There's no reason for it, you've gotta go sometime."
"I never said I was frightened of dying."
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-24, 21:08
Bo nic się nie dzieje - jeśli ułożyłeś je mniej więcej tak jak trzeba, to przypatrz się a zobaczysz cyferki:
http://guidesmedia.ign.co...es/shsm_062.jpg
Tu masz obrazek pokazujący jak to rozwiązać. W sumie, jeśli dobrze pamiętam, to nawet nie musisz tego rozwiązywać jeśli znasz ten numer telefonu. Zadzwoń (z początkiem 555) a głos(męski lub żeński) wyszepcze Ci do słuchawki, że drzwi są otwarte.
Ostatnio zmieniony przez Puty 2010-07-24, 21:14, w całości zmieniany 4 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum