Gra jest zarabiasta ale utknalem w kanalach. trzeba wywarzyc drzwi aby przekrecic kolo by usunac wode. a ja mam taki problem ze nie mam rurki do wylamania drzwi i nie wiem gdzie ja znalezc
Jak to nie masz rurki? Przecież dużo wcześniej trzeba było dostać się do ciężarówki, aby zdobyć paliwo, a żeby to zrobić trzeba było wyważyć furtkę. (Jeśli dobrze pamiętam).
PS. POPRAW TĄ PISOWNIE. (chociaż jak znam życie to więcej Cię tutaj nie zobaczymy. Ty to wiesz, ja to wiem i dlatego pewnie masz w*jebane na to jak piszesz?)
chopie, to było na początku a teraz jestem w drodze do jakiegoś biura doktora (przez kanały) i jeśli rurki nie bedzie to dupa, bo nie chce mi sie od początku grać
W tej grze nie ma możliwości zostawiania rzeczy. Jeżeli miałeś rurkę wcześniej, to musisz ją mieć; ewentualnie jakiś inny przedmiot, który tą rurę zastąpił (nie pamiętam już, czy coś było przed łomem). Jeżeli faktycznie nie masz niczego takiego, oznacza to, że gra dostała świra i się zbugowała, chociaż akurat o takim błędzie odnośnie Homecoming jeszcze nie słyszałem.
Zgadza się gdybyś tej rurki nie miał to nie byłbyś tam w kanałach po prostu nie ma takiej możliwości.Spróbuj użyć wszystkiego co masz ,bo innej możliwości nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum