LOL, AvP więcej procent od SH? Toć to ciepłe kluchy w porównaniu do Silenta. No cóż, zakasać trza rękawy i porozstawiać po kątach, bo ktoś tu chyba nie wie co dobre. xD
Wysłany: 2009-10-05, 18:48
Ja się spodziewałem większej przewagi AvP - w końcu gra oparta na popularnym filmie, wydana w czasach, gdy konsole niw były tak popularne, szczególnie u nas.
Wysłany: 2009-10-05, 19:37
StuntmanMikeL napisał/a:
To raczej nie o to chodzi. Bardziej bym przypuszczał, że większość głosujących to blaszakowacy, którzy nawet o SH nie słyszeli.
A to wynika z tego, co napisałem - niska popularność PSX. W AvP grała cała moja szkoła, odkąd ktoś demko multi zainstalował w sali inf. SH znało raptem kilka osób. A każdy głosuje na to, co zna lepiej, wiadomo
Zagłosowałem...na.....<chwila napięcia>....Silent Hill. Miło że SH ma 4 % przewagi.Co do AvP to nie powiem,czasami miało się skoki napięcia w tej grze ale nie powiedziałbym że ta gra to horror wszechczasów.
Dla pełnej jasności wyjaśniam. Silent Hill i AvP stanęły do pojedynku po całej serii potyczek innych gier. Zadaniem ankiety ma być wyłonienie najstraszniejszej gry.
Oto aktualny stan (godz. 9.35):
Silent Hill
50%
Liczba oddanych głosów: 274
Aliens vs Predator
50%
Liczba oddanych głosów: 270
Różnica na korzyść Silent Hill niewielka, a zatem do boju! Oddaj głos na najstraszniejszą grę. Nie muszę chyba dodawać na co masz głosować. Jeśli zagłosujesz źle Pyramid Head Cię odnajdzie...
Zagłosowałam i wyrównałam 290 do 290. Aż wierzyć mi się nie chce, że AvP stawiany zostaje na równej półce razem z Silentem. Przecież obie gry reprezentują skrajny poziom. Niestety, dochodzi tutaj do głosu pokolenie młodych graczy, których zadowala byle siekanina (z całym szacunkiem dla AvP), bądź ludzi niezaznajomionych z serią SH (chyba, że ktoś grał tylko w Homecoming- w tym wypadku wybór drugiej opcji zdaje się być imho całkiem uzasadniony ).
AVP też niezłym Horrorem jest ale to inna bajka niż Silent Hill ... Uwielbiam obie serie ale to Przy Silent Hill mnie pogotowie reanimowało więc wybór jest oczywisty
_________________ \\\Powód bana: Utrzymywanie dramy i nachalność; więcej w ostrzeżeniach użytkowników.
-Żelazko\\\
Dalej jest już tylko strach ...
No i proszę bardzo, Silent Hill wygrał 18 głosami Mimo wszystko uważam to za porażkę, że konkurował z czymś takim i zwyciężył tak niewielką ilością głosów.
Ostatnio zmieniony przez Bersek 2009-10-09, 16:51, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2009-10-09, 17:24
Wiadomo było kto wygra Najbardziej dziwi mnie fakt, że do pojedynku wybrano akurat AvP, przecież jest kilka świetnych serii horrorów np. Fatal Frame czy Alone in The Dark (grałem tylko w 4, więc nie wiem jak z resztą, ale 4 to mistrzostwo)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum