To jak pielęgniarka wyskakuje zza winkla jest bezbłędne
A przy okazji zapytanie: Czy muszą być jakieś specjalne warunki spełnione żeby James darł japę, trzymając piłę nad głowa?
Trochę z tą piłą pobiegałem i jakoś nigdy mi się to nie zdarzyło..
Nie no kurde. Nie wiedziałem że James jest takim imprezowym typem :grin: . YOU?! ME?! YOU?! ME?! HIM?! :grin2: .
MZet napisał/a:
A przy okazji zapytanie: Czy muszą być jakieś specjalne warunki spełnione żeby James darł japę, trzymając piłę nad głowa?
Hehe. Mi zawsze James tak robil jak zatrzymywałem się przed zamkniętymi drzwiami (takie które MOŻNA otworzyć tylko trzeba znaleźć klucz) ale ostatnio jak w apartamentach na chwile w korytarzu sie zatrzymałem to też tak zrobił więc już nie wiem.
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-11-09, 02:47, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ja się popłakałem ze śmeichu w momencie: "I'm looking for S*** Hill. Is this a right way?". Rzeszta klipu już nie jest taka rozbrajająca, ale i tak śmieszy
Ostatnio zmieniony przez StuntmanMikeL 2008-06-18, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum