Wysłany: 2009-06-02, 20:57 HOTEL - bug przy zejściu na niższy poziom
Witam
Mam problem w grand hotel nie moge zejsc przez dziure w podlodze z pokoju 503 do 403 po statnie zdjecie. Nie pojawia mi sie wogole opcja na ekranie climb down. prosze o wsparcie
Jezeli mial by ktos chwile mi pomoc to przeslal bym komus sejwa w miejscu w ktorym nie moge zejsc do pokoju i ktos by mi zebral trzecia pocztowke i zapisal stan gry, prosze pisac na gg jezeli znalazl by ktos chwilke 7586163
jaka wersja gry ? PC ? jeśli tak to to może być powodem, wielu ludzi narzeka na konwersje, wiele bugów.
Ja osobiście nie miałem żadnych problemów.
Na 100% stoisz w dobrym miejscu ? bo Alex nie może w każdym miejscu wykonać akcji...
Wersja PC i próbowałem już stanąć dosłownie w każdym miejscu i nic
Kimas [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-11, 08:07
mantorek wczoraj właśnie przeszłem hotel i nie miałem żadnych problemów chodzi Ci o to przejście po linie tak? ja nie miałem żadnych problemów z przejściami pomiędzy pokojami widocznie coś żle robisz bo inaczej to niemożliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum