Probuje zdobyć zakończenie ufo przeszedłem grę 2 razy zdobywając 2 te same zakończenia mam specjalny strój i miecz świetlny i jak to jest z tym zakończeniem czytałem ze trzeba zabić ponad 30 potworów wiec zacząłem grę pierwszych 3 potworów zabiłem nożem (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) i gdy wziąłem miecz z klamki założyłem kostium i od tej pory zabijałem wszystkich przeciwników samym mieczem (nawet bossow) wchodzę do apartamentu i nic =\ ojciec leży martwy na fotelu...
Jestem przekonany ze zabiłem ponad 30 potworów bo zabiłem wszystkie które widziałem wiec co poszło nie tak?
Mógł by mi ktoś opisać jak zdobyć to zakończenie :-]
Moment... ale czy Ty zabijasz potworki tym zielonym mieczem świetlnym, który się dostaje przy ponownym przejściu gry, czy Heather Beam, bo nie do końca ogarniam?
No tak, tylko, że kolega, tak jak napisał Majk i tak jak przypuszczałam wcześniej pomylił sobie, a raczej nie widział różnicy między beam saber i heather beam, a cały ambaras tkwił w pokazaniu tej różnicy xD.
Anyways, mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzy, bo znowu będzie ubijał potwory mieczem świetlnym i znowu się rozczaruje xD.
hehe no racja chodziłem z mieczem a Heather Beam chyba nie zdobyłem jeszcze tej broni potrzebnej do zakończenia.
Na razie robie przerwe z Silent Hillem 3 właśnie ściągnąłem SH 1 na PC i sobie powspominam dawne czasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum