Zakładam ten wątek, gdzie będę zamieszczać wszystkie moje twory rysunkowe i wideoklipowe.
Na dobry początek, dla zaostrzenia apetytu, wstawiam kilka efektów mojego grzebania w WMM, czyli klipy z Króla Lwa (mojej ulubionej animacji Disney'a z dzieciństwa), stworzone w dość nietypowy sposób. O czym się zresztą dowiecie, gdy je obejrzycie:
Co się tyczy rysunków - zapraszam na Moją galerię w DeviantArcie, gdzie możecie na spokojnie przejrzeć sobie wszystkie moje bazgroły, tudzież skomentować, bądź też dać watcha, jak kto woli .
Haha świetnie. Spokojnie mógłbyś brać się za jakieś filmiki a'la AMV Hell :grin:
Resztę obejrzę jak wrócę ze szkoły.
Może kiedyś wykorzystam jakieś Anime do klipu, czas pokaże . I dzięki za pozytywny komentarz.
kura205 napisał/a:
Stary "The Lion King vs. Chop Suey!" Genialne!!! :grin:
Musze jeszcze zobaczyć reszte ale coś czuje, że nie pożałuje. :grin2:
Na pewno nie pożałujesz, masz moją gwarancję ^^. I dzięki za pozytywny komentarz.
Crazy Mara napisał/a:
Król Lew to moja ulubiona bajka, a te filmiki są świetne ^^ Dobra robota :-]
Moja też. Cieszę się, że ci się spodobało :].
kanalia napisał/a:
ja zrzeda z natury chyba jestem. dobrane doskonale. ale ja nie lubie soada ... moze bys tak z tricky sprobowal ? czekam na efekty
Jak to mówią "nie taki zrzęda straszny, jak go malują" . Każdy ma swoje gusta i słucha czego innego. A o gustach ponoć się nie rozmawia, nieprawdaż?
Tricky? Za bardzo nie znam. Ale jak poznam, i mi się spodoba, to może coś z niego wycisnę. Zobaczymy. Ale dzięki za sugestię .
Widziałem,oceniłem,skomentowałem,czekam na rysunki
Widział, zobaczył, podziękował MZetowi .
Jeśli chodzi o rysunki, to w głównym wątku dałem link do mojej galerii na DA.
Oczywiście co poniektóre nowości, zarówno rysunkowe, jak i wideoklipowe, będę na bieżąco wklejać w oddzielnych postach.
Pod tym linkiem >> CLICK ME! << znajdziecie krótki teaser mojego nowego klipu, nad którym obecnie pracuję.
Zaś >> TUTAJ! << zamieściłem mój pierwszy efekt zabawy z Blenderem. Trójwymiarowy bałwan zrobiony wg. wskazówek z CDA.
Ten akurat w całości montuję w Pinnacle 12 Ultimate (w wersji PL). No może trochę skorzystam z Windows Movie Makera. Ale jak na razie to, co pokazałem w teaserze, zrobiłem w Pinnaclu (włącznie z tytułem i... nagłym zakończeniem xD).
_________________ ::==>> A to mi to lotto! <<==::
Ostatnio zmieniony przez BroVaR 2008-08-11, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum