Ja bym obsadził samego siebie jako PYRAMID HEADa Jestem tak samo napalony jak on No, ale raczej nie przepadam za manekinami...
No a tak na serio, to jest u mnie jeden gościu w klasie, który Eddiego przypomina... Może on by wcielił się w tego grubasa
_________________ [quote="Aisza 20:35"]własnie myslę o 4um, walczę o nie, nie dopuszczę do tego żeby kłamstwo i chamstwo wygrało[/quote]
A ja siebie za nikogo nie widze. Nie było tam żadnego palanta z krótkimi, ciemnymi włosami.
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Gryz pewnie w tej chwili zgniata puszkę piwa w ręku
Nie zganiatam puszek po piwie w reku, biore je zwykle pod buta
Ech, Lukciu Lukciu, czemu Ty sie tak na mnie uwziales? Wiem, ze zwykle Cie wysmiewam, ale nie musisz wyladowywac swoich negatywnych emocji na mnie. Zmasturbuj sie i do lozia, juz. Spojrz, swieta sa, gwiazdka na niebie... badz grzeczny Lukciu.
A co do mojej filozofii: czy Tobie wydaje sie, ze ktos mnie kiedykolwiek wysmial? Ooo, moze tutaj
http://www.psxzone.opalne...er=asc&start=25
Ja tu Ci okazuje litosc, a Ty dalej swoje. I to jeszcze przy swietach bozego narodzenia. Pala w lapsko i do lozka, juuuuuz!
A rola Eda nie bylaby wcale taka zla. Aczkolwiek ci, ktorzy widzieli moje zdjecie wiedza, ze jeszcze musialbym sporo przytyc. Niemniej jednak wcale nie czuje sie dotkniety z tego tytulu. Lukciu, kolejny zart Ci nie wyszedl. Nie martw sie, niektorzy juz tak maja
ANTH napisał:
Cytat:
No to słabo go znasz.
Ech, osoba z tak wielkim ilorazem inteligencji jak Luke nie potrzebuje kogokolwiek znac, by prostacko na niego wrzucac. Najsmieszniejsze jest to, ze jednoczesnie nie dostrzega, ze dissuje sam siebie. Lukciu, jesli masz do mnie jaks uraze, to napisz wyraznie, a nie baw sie w poldebilne zarty, ktore nie smiesza nikogo poza Toba samym, zaciekle onanizujacym sie z radosci pod koldra. Kiedys trzeba dorosnac. Zobacz, swieta sa... Dojdziemy do porozumienia.
BTW. Lukciu, skad wiesz gdzie mieszka Eddie? Przeciez gra nie zawiera tego typu informacji.
Hihi, ja widziałem zdjęcie gryza, wielkość zdaje się 100x100 pixeli, twarzy nie widać, a i tak podobno było sprzed paru lat kiedy je widziałem (a widziałem je z pół roku temu)
Hehe mam pomysł
Może zacznijcie dawać tu swoje foty i będziemy oceniali, do których bohaterów SH2 jesteście podobni
Ja swojej nie dam z dwóch powodów:
1. Forum by opustoszało
2. Co wrażliwsi poumieraliby na zawał :shock:
_________________ [quote="Aisza 20:35"]własnie myslę o 4um, walczę o nie, nie dopuszczę do tego żeby kłamstwo i chamstwo wygrało[/quote]
Eee... Ale co jest takiego fajnego w wielkim okapie przyczepionym do głowy
A tak na serio, to wolę nie dawać swojego zdjęcia na publikę, prędzej przez GG (Już kilku forumowiczów widziało moją [Przerażającą] facjatkę )
No pewnie że moja wola!
A poza tym dzieci, nie dawajcie tu swoich fotek, no bo mogą czaić się tu pedofilie. Wyczuwam tu na forum ludzi NAPALONYCH i ZŁYCH!!!
No a poza tym wrzućcie na tacę
Puty: temat po tym poście ewoluował w wymianę zdjęć - linki, które jeszcze działają zamieściłem na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum