Wysłany: 2008-09-11, 19:42 Którą "wersję" lepiej wybrać?
Chciałbym zakupić oryginalne Silent Hill 2 na konsolę Sony PlayStation 2. I w prawdzie znam 1 wersję pudełka, ale na allegro znalazłem też 2 która nie wiem czy jest taka prawdziwsza I pytanie jest takie czy to jest prawdziwe pudełko Silent Hilla 2?
To ta sama edycja tylko, że ma na sobie kartonowe pudełko w którym jest jeszcze jedno takie jak w linku To by było na tyle.
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Oki, daj mi jeszcze tylko pomógł Dzięki, czuję się spełniony
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2008-09-11, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Nie kupuj, tego Silent Hilla za 49,00 bo raz że są to płytki regenerowane i mogą być wątpliwej jakości + popatrz na pudełka niektóre bardzo zniszczone i niewiadomo które ci się trafi. Mi dzisiaj przyszedł SH2 z tej aukcji: http://allegro.pl/item430..._bdb_od_ss.html
i musze powiedzieć że lepiej dać trochę więcej ale za to zyskujesz fajne kartonowe pudełko które jest warte swojej ceny.
A i btw. w skład takiego wydania wchodza dwie płyty DVD (gra i making of), katalog gier Konami na PSX-a (sic!), taka mała broszurka z artami z SH2 i 24 stronicowa instrukcja. Ja ogólnie polecam, jestem zadowolony z zakupu i każdy fan SH może z czystym sumieniem kupować. No i należy wspomnieć że więszkość jak nie wszystki aukcje na allegro z SH2 są grami używanymi i niestety z trochę poniszczonymi kartonowymi pudełkami. ;/
Ostatnio zmieniony przez Mindless 2008-09-11, 20:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum