W alternatywnym szpitalu - wjeżdżamy na piętro i czeszemy pokoje po kolei i wtedy natrafiamy na ten z Laurą.
Ona prowadzi nas do tego z listem (rzekomym) i tam jest coś w rodzaju bossa a potem już nie mamy możliwości wrócenia na ten korytarz.
No właśnie - ale za tym pokojem z Laurą są jeszcze dwa po prawej stronie i jeden po lewej - efekt jest taki że nie odkryłem tych pokoi.
I teraz pytanie: gdybym wiedział w którym jest Laura - i najpierw sprawdził wszystkie inne - znalazł bym tam coś ciekawego? Bo te 3 pokoje mi zostały i nie wiem.
Mam nadzieję że ktoś skmini bo nie dam screena bo nie mam ^^"
Ostatnio zmieniony przez lolek00 2011-09-11, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
Z pominiętych wejść zostaje jeszcze tylko jedna drabina z "Labyrinth hall" z której nie skorzystałem - jakoś na krótko przed mini bossem - ale i tak bym nie umiał napisać gdzie to było.
Bo jak gram to muszę zajrzeć do każdego zakamarka, drzwi etc, najlepiej obczajając wszystko za koleją... i tam "byłem niemal pewny" że jakiś sekret schowali xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum