Witam wszystkich. Mam win 7 64b, athlon x4 2.8, radeon7850 2gb,8gbram. Intstalacja gry idzie obrze. Problem jest natury..graficznej? Sam nie wiem. Po pierwsze nie działa płynnie, ale też nie jest źle, drugie - w różnym odstępie czasu od rozpoczęcia, po pierwszej wstawce filmowej, ekran robi się czarny lub niebieski i zawiecha, słychać jeszcze trochę dźwięku. Co z tym zrobić? Reinstalka nic, miałem jakiś patch też nic. Jak to możliwe w ogóle?
Homecoming jest uniwersalny, że paru ludzią nie będzie działać.
Zwiecha tj. zatrzymuje się w miejscu... Jeśli nie masz oryginału spróbuj ściągnąć grę jeszcze raz z innego miejsca.
Polecam przeglądnąć temat problemy techniczne.
http://www.espritdesign.p...topic.php?t=769
Może ktoś miał taki sam problem i go tam opisał.
Może to sterowniki... Trzeba będzie kombinować...
Jakiego patcha wcześniej używałeś?
Puty napisał/a:
Suavek napisał/a:
sterowniki wszelkie mam zainstalowane odpowiednie
A directa też? Bo w tej wersji rapidszerowej ziomek napisał:
-Last thing, you must install latest DirectX version.Here it’s (86 MB).
http://download.microsoft...2008_redist.exe
Ta wersja innym działa dobrze. Patch był jakiś 1.1. Sterowniki nowe, direct 11 nowy. Z innymi tytułami takich numerów nie ma. Poczytam ten temat, dzięki.
Homecoming nie wspomaga DirectX 11. Zainstaluje DirectX 9.0c. Nie gwarantuje że problem rozwiąże. Na moim laptopie też miałem zwiechy, ale nie było anomalii graficznych. Gra się zatrzymywała na kilka sekund w paru miejscach, później chodziła płynnie.
Kiedyś był Silent Hill Homecoming radeon patch autorstwa Borisa, jednak nigdzie go na sieci nie mogę znaleźć. Patch naprawiał bugi i był przeznaczony na stare karty radeon. Może na nowe też połata coś.
Heh Wiecie co? Zrobiłem z koneiczności format c i przeinstalowałem sterowniki na nowe i uaktualnienei direct z 2008 roku. I działa. Ale teraz drugi problem - nie podoba mi się to, jestem już za kanałami, ale jakoś nei czuje klimatu, bo go nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum