Statystyki za bardzo tego nie obrazują, a użytkownicy nie zawsze podają informacje w profilu czy poście powitalnym, więc zakładam temat, który pokaże, jak bardzo jesteśmy rozsypani po Polsce, gdzie nas jest najwięcej itd. Proszę o zaznaczanie raczej stałej lokalizacji, a nie chwilowej. W postach możecie pisać dokładnie z jakiego miasta pochodzicie.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Wysłany: 2012-03-08, 19:02
Jestem ze Śląska znanego również pod terminem "zakamuflowanej opcji Niemieckiej" lub "kopalni czarnego złota" a konkretnie z miasta Tychy gdzie produkowane jest piwo "Tyskie" jak i samochody Włoskiego producenta"Fiat"
Z Pomorza pochodzę. Mieszkam 12 kilometrów od morza, a ostatni raz widziałem je w sierpniu. Człowiek nigdy nie docenia tego, co ma pod nosem. I nie, nie mam dziwnego akcentu, tak jak to PEWNE osoby kiedyś tu stwierdziły. ;>
Moja obecna lokalizacja to Warszawa.
Ja jestem wyjątkiem i pamiętam jak się cieszyłem gdy znalazłem usera z Białej Podlaskiej dla mnie w wszyscy jesteście po drugiej stronie Polski ,a przynajmniej kiedyś tak było teraz jestem trochę bliżej.
A ja jestem z Włocławka (Kujawy),z miasta słynącego z ketchupu (upadło), zakładów chemicznych (wiążą koniec z końcem) i koszykówki (jeszcze się trzyma). Poza tym jest to najbardziej zadłużone miasto w Polsce z malejącą liczbą mieszkańców. Jeśli chłopaki z Konami szukają weny twórczej do tworzenia kolejnych części SH to zapraszam serdecznie :grin2:
Jak to ketchup upadł? To kto przywozi te słoiki wypełnione najlepszym keczupem w Polsce do mojego lokalnego sklepu?
z tego co wiem, firma miała być wystawiona na sprzedaż i produkcję miał przejąć Łowicz, ale jak to się skończyło to nie wiem, przestałem śledzić. Może za szybko powiedziałem, że upadła, w każdym razie źle się dzieje w tej firmie :->
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum