Wysłany: 2010-11-30, 23:04 Pomożecie? :D
Temat zakładam z myślą o osobach, które chciałyby w jakiś sposób uczestniczyć w tworzeniu i rozwoju projektu, ale uparcie twierdzą, iż nie posiadają odpowiednich umiejętności. Będziemy w nim zamieszczać ogłoszenia, w jaki, bardzo prosty, sposób moglibyście pomóc.
W tym tygodniu prosimy o podanie filmów, gier, animacji (nie muszą to być horrory), zdjęć, reportaży itp, które w ciekawy sposób obrazują klimat i wygląd następujących lokacji:
Wysłany: 2011-01-11, 09:37
Ja mogę zająć się grafiką tak że mogę coś już porobić. I tak mam wolne aż do 1 maja więc siedzę i zanudzam w domu. Co byście powiedzieli też na jakiś dom głównego bohatera gdzie można było by go usadzić na początku? Zrobiłem zdjecia z okna na moje podwórko które w tej mgle wyglada naprawdę nieziemsko. Jak załaduje zdjęcia z telefonu to z edytuje posta. Miał bym przynajmniej łatwo z teksturami bo wyjde, porobię zdjecia i juz. Z chęcią też zrobię resztę. Chcę tylko wiedzieć jaką oczekujecie grafikę w grze. Bardzo szczegółową czy może średnio i czy to będzie na wzór SH:SM czy innej części. Ja tam mogę zrobic i nawet całe miasto wielkości SH1 a jedynie bym wtedy prosił o pomoc z teksturami. Sam chciałem zrobic taka gre jednak w pojedynkę to koszmar gdy masz wszystko na głowie i to nawet rzeczy których nie umiesz i trzeba się namęczyć metodą prób i błędów. Jak chcecie to mogę zrobić jakąś próbkę, choćby to moje podwórko w iście Silentowym klimacie.
Wysłany: 2011-01-11, 23:59
Zespół nam się kompletuje powoli Co do jakości grafiki - coś pomiędzy SH1 a SH2-4, ze wskazaniem na późniejsze części. Z pewnością takiej jakości nie uda nam się osiągnąć w rozsądnym czasie bez grupki grafików, ale coś mniejszego - nie widzę przeszkód. Szczegóły omówimy na konferencji za jakiś czas
Edit: 666. post, jee...:D
_________________ RHCP
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Nazar 2011-01-12, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum