Nie jestem siwa XD !
Robiłam to zdjęcie w dniu studniówki kolegi, na którą byłam zaproszona i fryzjerka wylała mi na głowę jakieś "srebro".
Zresztą, chyba widziałeś inne moje zdjęcia, żeby wiedziec, że nie osiwiałam .
Nie, jakoś na codzień te "siwe trendy" mnie nie przekonują.
Normalnie to jestem ciemną blondynką, jakkolwiek to brzmi .
Ty za to masz ładne włosy :mrgreen: . Takie lokate to bym chciała .
Mała galeria Fistaszkowa .
Dziś dodałam kilka nowych zdjęc, ale muszą zostac zaakceptowane przez moderatora, więc pewnie będą jutro.
Bylibyśmy z Panem Glebą wdzięczni za kilka komentarzy, oczywiście .
To jest moja normalna mina Akurat coś mówie więc wyszło jak wyszło. Niestety rzadko się uśmiecham. Mam na przemian mine "znudzony do nieprzytomności" i "histeryczny śmiech". I tak na tym zdjęciu wyszedłem wyjątkowo dobrze(90% moich zdjęć ląduje w koszu, bo kiepsko wyglądam/mam straszną fryzurę/skrzywioną mine).
Nie mam niestety żadnych nowych zdjęć, ale raczej się nie zmieniłem zbytnio od tamtego czasu (oprócz tego że nie pamiętam kiedy ostatnio byłem u fryzjera ).
Jarq Bez komentarza
Ostatnio zmieniony przez jarq 2007-11-21, 12:14, w całości zmieniany 2 razy
Miho jak tak patrze na Dyzia to mnie bierze ochota na kupno susła .
Mukunio chciałbym mieć takie włosy jak Twoje .
Jarq na tym pierwszym zdjęciu przypominasz mi trochę Jared'a Leto.
No to i na mnie przyszła kolej. Większa wersja tego z profilu (bo innego zdjęcia nie posiadam. Zdjęcie było robione jakieś pół roku temu ale nic się nie zmieniłem od tamtego czasu.
Widzisz, jak to sie nigdy nie ma tego czego się chce Ja bym chciał mieć długie(do ramion) proste, ciemny blond..
Mi też link nie działa....
U mnie w klasie robie za dziwaka bo ich zdaniem mam 'przydlugawe' wlosy, ktore natychmisat trzeba sciac zapuszczam gdzies pol roku a juz slysze z ich ust obrazliw slowa na temat moich kudlow (glownie chodzi o dlugosc). I jak widze Twoje zdjecie mukunio to mozna powiedziec, ze mam podobne ... tylko Ty bys chcial miec ciemny blond, ja wole zostac przy swoich naturalnych: szatyn
Jakbyś miał takie całkiem proste do ramion to byś wyglądał gejowato...
No a takie lekkie loki to sexy sa (a z resztą skąd ja mam wiedzieć? xD). W każdym razie jak ja miałem długie włosy to miałem taką szopę że hohoho . A szkoda bo chciałbym mieć długie włosy...
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Na szczęście mam z głowy ;]
Jedynie ciuchy mają fajne
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum