Tutaj zamieszczamy informacje o wszelkiego rodzaju dziwnych/interesujących/śmiesznych/tragicznych w waszym mniemaniu wydarzeniach, którymi chcecie się podzielić z resztą forumowiczów. /PiK
A propos wydarzeń w naszym kraju: Giertych stroi się w piórka i wydaje nową ustawę - jak w jednym roku szkolnym zdobędziesz 2 nagany to zostajesz w klasie.
_________________ wszystko, czym jestem, zawiera się w wymiarze fioletu i czerwieni
Eee jaki Giertych ? Chyba jesteś mocno w tyle jeśli idzie o politykę ;]
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 08:17
Tru ;] - populistom powiedzieliśmy "nie". Kurde PR - weź nie rzucaj taką wiochą(CHWDP), bo ktoś może to na serio wziąć ;].
Tani chwyt by przeczytać artykuł nie ma się co martwić koleś się upił ,a nie jakiś psychopata który chciał zrobić Fatality.
Napisane ,że kopną jezu w każdej grze kopiesz.
_________________ Sono Me Dare No Me?
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-26, 04:29
Kolejne newsy z krainy mlekiem i miodem płynącej - USA.
In Concord, California(..)
Sean Nelson, 22, reportedly entered the home of his longtime neighbors wielding a shotgun and demanding that the residents load electronics, including a TV and PlayStation, into a car outside.
When Nelson shot the 17-year-old girl, her two brothers jumped into action. A struggle between the three of them ultimately led to the death of Nelson.
According to the Contra Costa Coroner’s Office, Nelson died of strangulation and a blunt force head injury.
Nelson’s younger brother, Derrick Nelson, 18, was waiting in a car outside the victim’s residence during the robbery and subsequent killings, reported the Bay Area News Group. The District Attorney’s Office will consider filing charges and he is being held without bail in County Jail on suspicion of murder, burglary, and robbery.
Although the investigation is still ongoing, charges are not anticipated to be filed against the girl’s brothers.
Cytat:
jezu
O ile w kwestii mojego oburzenia związanego z Bogiem pisanym z małej litery faktycznie mogłem się mylić, o tyle tu masz do czynienia z imieniem więc proszę o zachowanie zasady szacunku i ortografii.
Ostatnio zmieniony przez Puty 2007-12-26, 04:47, w całości zmieniany 2 razy
Idiotyczne...rozumiem ze okropne jest dawanie pracy na ferie święta itp bo to ma być czas odpoczynku...ale normalnie to jak najbardziej...mamy zrobić z kraju jakieś skupisko idiotów? nie jestem patriotą ale myśle globalnie...nie chce zeby i w tej części globu spadał poziom IQ
Wysłany: 2007-12-29, 22:37
Wprowadzenie takiego zapisu w życie to samobójczy gol dla Polski- można na wiele rzeczy u nas narzekać, ale poziom edukacji jest dość dobry, nieporównywalnie lepszy niż w hameryce, bądź UE.
No comments.
(Bóg stworzył niebo i ziemię, a człowiek głupotę).
_________________ FHOMGHT - NARODZINY, ISTNIENIE I śMIERć.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-30, 00:01
Niestety - powiedzieli o tym w TV. Moja mama, która jest nauczycielką powiedziała: Już widzę tych mądrali, kłócących się o to. Prace domowe powinny być - nikt jeszcze od tego nie umarł.
Ej no ale ja uważam, że coś takiego w ogóle nie przejdzie... Z resztą co za różnica... Będą dodatkowe prace domowe i ten kto się będzie chciał czegoś nauczyć ten będzie robił, a ten co ma to w dupie nic nie zrobi, a potem będzie żałował...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum