Zaraz zaraz....kostium? Z tego co pamiętam to nie trzeba było zakładać kostiumu(tego co wygląda jak sailor moon) tylko wystarczy zrobić unequip broni i można strzelać z heather beam.
Potwierdzam. Bersek ostatnio mnie pytał jak korzystać z Heather Beam, to powiedziałem że sprawdzę i mu powiem. Niestety na PS2 nie mam odblokowanego Heather Beam, ale po wpisaniu kodu na strój i założeniu go okazało się, że broni nie ma - to tylko strój i nic więcej. Żeby zdobyć Heather Beam, to trzeba wcześniej zabić 333 potworów.
No a jak zabiję już te 333 potwory mając cały czas kostium HB (na którego wcześniej wpisałem kod i nie dało się z niego korzystać), to będę mógł już normalnie z niego korzystać (PS2)? Nie chcę nagle wpadki, że kod mi wszystko zepsuł i będę musiał grać od nowa
_________________ "You don't know anything about Silent Hill!"
To chyba wygląda tak, że musisz zabić 333 potwory, zdobywasz Heather Beam i za jego pomocą zabijasz 30 potworów. Strój Princess Hearth z tego co wiem daje tylko damage. Coś musiało mi się pokręcić bo byłem pewien na 99% że zabiłem 333 przeciwników, odblokowałem PrincessHearth i jakoś dziwnie skojarzyłem to z Heather Beam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum