Witam. Nie mam motywacji żeby zaczynać od nowa Silent Hilla a skończyłem w ratuszu kawałek po zabiciu porcelanowej lalki. W związku z tym że po awarii systemu i formacie straciłem moje pliki save ma ktoś może jakiś save mniej więcej na zbliżonym poziomie. Może być nawet trochę wcześniejszy (byle by nie latać po cmentarzu i hotelu bo to zabiera za dużo czasu a to jest już mój 4 podchód pod SHH i chciałbym go w końcu skończyć przed wyjściem Downpour). Czekając na odpowiedź pogram trochę w Shattered Memories, o którym dowiedziałem się przed chwilą z waszego forum . Pozdrawiam wszystkich fanów.
Zapytaj użytkownika OldSnake na privie, on jest najprawdopodobniej posiadaczem na swoim komputerze tejże części. Inni za nią nie przepadają więc raczej Ci nie pomogą. Życzę powodzenia.
Niestety nie pomogę, wszystkie Silent Hille posiadam na konsole PlayStation. Mogę jedynie doradzić, że lepiej zacząć od nowa ponieważ gra ma pewne błędy względem seve'ów(o których wiem między innymi z doświadczenia), więc takie kombinowanie może Ci w którymś z przyszłych momentów uniemożliwić przejście gry, oczywiście te błędy nie muszą zawsze się ujawnić, ale wersja PC to bynajmniej podwójnie podwyższone ryzyko.
_________________ „Dimidium facti, qui bene coepit, sapere aude, incipe”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum