Hahaha! xD Najlepsze jak zbiera te graty z ziemi i ptak mu to wszystko potem wytrąca. Habib Kaufmann też zajebisty z tym pistoletem xD
"I'm not here to fight" xD
To ja chyba też nie będę oryginalna i również powiem, że filmik był boski xD Uśmiałam się jak nigdy.
Wendigo napisał/a:
StuntmanMikeL napisał/a:
Najlepsze jak zbiera te graty z ziemi i ptak mu to wszystko potem wytrąca.
Popieram, choć cały filmik zajebisty, to ta scena najbardziej mi się spodobała.
Mi się bardziej podobała scena, gdy amunicja leżała na drodze, a on cały czas się oglądał do tyłu, aż w końcu wpadł na drzewo xD. Choć ta też była dobra
Wysłany: 2009-05-29, 12:06
O kurczę, nie było mnie jakiś czas, a tu taki odzew i browary - dzięki, odbiorę na jakimś zlocie
Przy okazji: autor filmiku zapowiedział próbę podejścia do kolejnych części SH
Filmik kozacki
Jak dla mnie najlepszy ostatni moment z lisa ;] i "Have you seen a little girl around here?" (fajnie by było kolejne serie tak sparodiowane zobaczyć)
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2009-06-06, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
Some things in life are bad
They can really make you mad
You're kid's been kidnapped and now your life's a mess.
When the fog starts to roll in, don't grumble, give a grin!
and this will help things turn out for the best.
_________________ Farewell the ashtray girl
Angelic fruitcake
Beware this troubled world
Control your intake
Goodbye to open sores
Goodbye and furthermore
We know we miss her
We miss her picture ...
Z Ruskiego Stream'a OMCK. W skrócie Rosyjski streamer Weaboo gra w pierwszego Silent Hilla po swojemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum