Mały kącik fotograficzny z myślą o ludziach, którzy za przedmiot swej pasji bądź hobby upodobali sobie wszelkiego rodzaju aparaty Masz jakieś ciekawe zdjęcia, które niekoniecznie są związane tematycznie z SH? Nie zwlekaj i wrzucaj tutaj wszystko oraz pochwal się swoim talentem Rally Ho
Ja biorę i komentuję. :grin2: Otóż muszę stwierdzić, iż bardzo podoba mi się kolorystyka - piękne złote barwy. Zdjęcie z Chrystusem jest niesamowite, a rozjaśnione w tle gałęzie dodają temu zdjęciu swoistej magii. Zdjęcie z drzewem i latarniami także jest ekstra. Masz dobre oko. Bloo, po prostu fotografuj! :grin2:
_________________ FHOMGHT - NARODZINY, ISTNIENIE I śMIERć.
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-22, 00:42
Dwie najnowsze:
Łee no zdjęcie z jezusem to prawdziwe piękno :-]
Drugie - to samo xD. Nie pomagałeś naturze photoshopem?:P
Wódka postawiona na piedestale też daje radę xD(daj ją w dziale alkohole ;]). na tych wszystkich zdjęciach jest tak złoto i brzoskwiniowo ;].
To:
http://bloo777.deviantart...or-Dei-74891907
Chciałem ustawic nawet na tapetę, ale niestety za ciemne a co za tym idzie wszystko staje się rozmyte(ikonki iokienka) i bolą oczy - zasługa mojego monitora.
Ostatnio zmieniony przez Puty 2008-01-22, 00:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum