No właśnie informowali, że Orphan dobrze się przyjął więc cos tam niby kręcili o kolejnej grze(PiK wspominał o tym swego czasu podając link). A screeny? Hmmm KONAMI najwidoczniej chce wycisnąć z tytułu tyle ile się da(czyżby przeczuwajac klęskę SH5? :grin2: ) więc nie zdziwi mnie już nic. Chcą zrobić z tego papkę w stylu RE(wybacz, ale sam wiesz, że coraz liczniej wypluwane poboczne questy tej serii prezentowały skrajnie różny poziom). Jeden obrazek na zachętę by kliknąć w link:
Ostatnio zmieniony przez Puty 2008-01-09, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem ,prosta gra ,na chodzeniu i strzelaniu ,może jeszcze niech zrobią platformówek jak n.p Motorhead.Hit and run.
Ja nie traktuje to poważnie :lil-lol: to prawie nie SH.
Szczerze mówiąc to te ściany kojarzą mi się z apartamentami ,ciekawe ,że pielęgniarka mnie nie interesuje.
Ręce i nogi mi nie opadają...Ponieważ moim sercu zawsze będę miał SH2 który pomógł mi pokonać moje lęki.
A potem zacząłem wierzyć ,że mojej przeznaczenie jest na tym forum.
Co kolwiek zrobią....człowiek może zostać złamany ,ale nie pokonany.
Genialnie :wht: .
Jednym zdaniem, nic, tylko udawac, że nic się o tym nie wie i spokojnie egzystowac sobie dalej, wspominając czasy świetności naszej ulubionej serii :wht: .
Szkoda, że wszystko toczy się w takim kierunku.
Fani są zniesmaczeni, a KONAMI ma to w d..., bo najważniejsze jest zarobic kasę.
A na to miejsce stworzyć coś całkowicie nowego i innowacyjnego
Dokładnie. Wszak Sh4 The room gdyby nie miał w tytule owego Sh a samo the room uznał bym za świetna gre i ocenił wysoko, a jednocześie jak na SH to ciągle mało. Poprostu tytuł to marka, a marka to określone wymogi, standardy. Strzelanka na telefon ? emmm Dlaczego to to musi mieć SILENT HILL w nazwie :shock: Jak będą żetony w chipasach z serii SH to jednak nie kupie.
A ja Silent Hill Rally albo Silent Hill Tycoon :grin:
Nie ma co się rozpisywać, bo swoje zdanie na temat takich gówien wyraziłem już w tematach SH:Arcade i SH na kamórkę na Ś.P forum NG
Ja leje na takie popierdółki rzucone wygłodniałym fanów na czas oczekiwania na SH5 i czekam cierpliwie właśnie na SH5.
Ostatnio zmieniony przez bloo 2008-09-28, 20:46, w całości zmieniany 2 razy
Puty [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-29, 19:37
Źródło: PSX Extreme:
"Konami Japan wypuściło właśnie na rynek grę pod tytułem Silent Hill: The Escape, przeznaczoną dla serii telefonów komórkowych FOMA 904i i 905i.(...) wykorzystuje wbudowaną w aparat kamerę, do kontrolowania tego, jak porusza się gracz, jak przeładowuje broń i celuje do przeciwników. Gra wykorzystuje też dźwięk 3D oraz wibracje do symulowania dźwięku znanego z serii radyjka, infpormującego o kierunku zbliżania się potworzaków. Cena tej SH:TE to jedyne 315 jenów."
W kąciku zawarta jest również ipomocma nformacja, że 1000 jenów to około 23 złote.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum