Simple - w związku z tym, że nie każdy może uczestniczyć w rozmowach skajpowych, co powiecie, na danie tutaj swojej próbki głosu? Można mowic cokolwiek(jestem Puty/Raq/Dev) itp, ot tak by poznać swe głosy, co Wy na to?
Tak, mam czasami tak samo. Mikrofonu co prawda nie mam, ale za to posiadam dyktafon w MP3, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie jutro wrzucę.
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Najbardziej podobało mi się to "yy' "yhm'' xD
Widać, że nie wiedziałeś co powiedzieć
Ale głos masz całkiem spoko, możesz na luzie startować do radia ;]
_________________ Człowiek może wytrzymać cały tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najcięższa tortura.
Nie no aż takich komplementów Dev'ciu mu nie prawmy bo niedługo usłyszymy go w takiej Esce i co? Łyso Nam będzie ;>
Ale jak coś to pamiętaj kto rozbudził w Tobie nadzieje Jo-Jo, kto Cię wykreował i kto powiedział, że masz to 'coś' ;> Pamiętaj o Nas..
_________________ Człowiek może wytrzymać cały tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najcięższa tortura.
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Jo-Jo [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-24, 18:23
Eeee.... ja i tak strasznie się siliłem, żeby mój głos podczas tego nagrana był ja knajbardziej normalny .... inaczej słyszelibyście tylko bass prawdopodobnie ..... albo głos a'la Vincent z FF7:AC XP
Znalazłem fajne nagranie i postanowiłem dac je tutaj. Zapis wyjątkowom inteligentnego dialogu między mną (pytający) a moim kolegą (odpowiadający). W miare aktualne (Luty 2008)
Miałem ostatnio wrzucać jakieś zdjęcie, jednak nie dysponuje żadnym nowym. Zbyt długo dziczę się w swojej jaskini i nie mam sposobności. A robić samemu fotek nie lubię. Udzielę wam mojego głosu za to.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum