Wysłany: 2015-08-30, 15:58 Poradnik - Dla nowych graczy w DayZ Standalone.
Witam wszystkich ocalałych.
You are friendly?
Jeśli jesteś nowym graczem w świecie opanowanym przez Zombie i nie wiesz jak przetrwać, pomogę Ci.
A co jeśli powiem Tobie, że to nie zombie są największym zagrożeniem? Tylko ludzie.
Jestem Vilku i zapraszam na moje poradniki w których od podstaw będę przekazywał Wam cenne informacje na temat gry DayZ Standalone.
Nawet sam "Bear Grylls" korzysta z moich wskazówek huehue
Zapraszam na pierwszy film.
Wysłany: 2015-11-21, 22:41
Kolejny filmik o Zombie
Powrót zombie do DayZ Standalone! Wyglądają tak jak wcześniej (czyli paskudnie) i jest ich taka sama ilość.Tęskniłem za nimi, bo zabijanie samych graczy robiło się już nudne. Postanowiłem uczcić powrót żywych trupów siekierą strażacką. Krew! Pragnę krwi! Wincyj krwi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Witamy na forum Silent Hill Page! Zanim cokolwiek napiszesz, zapoznaj się z obowiązującymi tu zasadami. Pod tym adresem znajduje się Silent Hill FAQ, czyli najczęściej zadawne pytania odnośnie serii gier Silent Hill - przeczytaj koniecznie, zanim zadasz jakiekolwiek pytanie.
Ten link przekieruje Cię do naszego kanału discordowego.