Właśnie robi się na moim lewym ręku. Wcześniej miałem tam jakiś crap robiony w domowych warunkach, ale przykrywam go tym. Jeszcze jakieś 3 sesje i będę mógł się pochwalić skończonym dziełem.
1200pln
Bet your ass że się pochwalę. Co prawda na razie tylko kontury i cienie na kręgosłupie są gotowe, ale jak mówiłem wcześniej, 2-3 sesje i finitum.
1200. To ja za swoją wizję oroborusa w okół szyi wybulę pewnie koło 3 klocków.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Pochwal się nimi. Za stówę to jakoś podejrzanie brzmi
LaMuertePL napisał/a:
To ja za swoją wizję oroborusa w okół szyi wybulę pewnie koło 3 klocków.
Poczekaj jeszcze z tym. Rzadko kiedy się zdarza, że tatuaże robione w młodym wieku pozostają "fajne" dla kogoś, kto je sobie zrobił. A nuż jak będziesz miał te 20-21 lat to nagle Ci przejdzie.
A swoje pokaże w najbliższym czasie, zrobię zdjęcia i prześlę zdjęcia. Tatuaże też nie są zbyt duże i skomplikowane. Za pierwszy zapłaciłem 80zł, robiony w sierpniu ubiegłego roku. W tym roku robiony na początku stycznia za 95zł
Dobra, jeszcze się do końca nie zagoił, a za miesiąc czekają mnie jeszcze finalne poprawki, więc nie wygląda zbyt pięknie, ale można się już pochwalić
Jakby ktoś pytał dlaczego górna "głowa" jest ciemniejsza niż na szkicu - taki zabieg był konieczny, żeby przykryć to co miałem w tym miejscu wcześniej. Tak czy siak, wyszło nieźle. Szykuję już do kolejnego, nie wiem jeszcze tylko gdzie go zrobię. ;P
Et Spiritus Sancti."
Et Spiritus Sancti."
Mam do tego neutralne nastawienie, jak ktoś chce to niech sobie robi dziary etc bo to jego sprawa. Jeśli zaś chodzi o mnie to kiedyś jak byłam nieco młodsza miałam etap na tatuaże ale mi na szczęście przeszło bo jestem alergiczką, za to przez kilka lat miałam kolczyki w uszach aż w końcu przekłute miejsca w uszach zarosły i tak się skończyła moja przygoda z tego typu gadżetami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum