Dzisiaj w nocy spalem sobie z otwartym oknem, bo goraco jak w piekle bylo. I tak sobie spie, spie, godizna 3 w nocy i budzi mnie syrena. W pokoju ciemno jak, nie powiem, ze troche sie spekalem. Dopiero jak sie nieco rozbudzilem zrozumialem, ze to ze strazy pozarnej.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-07-29, 11:49
LaMuertePL napisał/a:
Dzisiaj w nocy spalem sobie z otwartym oknem, bo goraco jak w piekle bylo. I tak sobie spie, spie, godizna 3 w nocy i budzi mnie syrena. W pokoju ciemno jak, nie powiem, ze troche sie spekalem. Dopiero jak sie nieco rozbudzilem zrozumialem, ze to ze strazy pozarnej.
Radzę odłożyć serię na bok na jakiś czas i zająć się odmiennym tematem.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Ostatni raz w którekolwiek SH grałem w grudni bodajże.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-07-29, 14:37
Toś ty ciężki przypadek widzę.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Wysłany: 2013-08-01, 07:07
Ja w nocy słyszę gorsze dźwięki niż wycie syren alarmowych, więc one mnie nie ruszają. Takie skrzypienie dźwii i podłki, echo kroków czy dziwnie brzmiące dźwięki wody w rurach (tak sobie mówię, ale nie wiem czym są te szmery przypominające raz szepty, a raz szum), to jest naprawdę straszne. Wczoraj w nocy szłyszałam szkrzypnięcie otwieranych dzwii (było naprawdę późno w nocy) i dwa skrzypnięcia podłogi. Byłam przerażona. Na dodatek przez bardzo długi czas słyszałam te cholerne szmery i to one były najgorsze.
Parę razy miałam takie momenty, szczególnie wtedy jak syreny strażackie wyją i gdy jest mgła, najlepiej jest wtedy jak idę bądź wracam z pracy po ciemku a do pełni klimatu brakuje wśród mgły Piramidogłowego Ah i kilka lat temu jak wracałam przez mini park tzw "Stawki" to było całkiem ciemno i wtedy włączyła mi się wyobraźnia,że za chwilę z krzaków coś wyskoczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum