Jak patrzę na te mody, to zaczynam żałować, że kupiłem wersję Skyrima na PS3. Tym bardziej, że właśnie nową stacjonarę żłożyłem i spokojnie by pociągnęła tą grę.
Tutaj masz trailer który pokazuje trochę gameplaya....no sam nie wiem co o tym myśleć.Trzeba poczekać na więcej gameplaya albo zapisać się do bety i przekonać się na własną rękę co twórcy zrobili.
Co do mnie to ja mam nadzieję że rozwój postaci będzie jak w singlowych Elder Scrolls a nie będzie po prostu farmy expa bo IMO to do Scrollsów nie pasuje.
Nie pasuje zupełnie, poza tym system rozwoju postaci z Elder Scrollsów bardzo mi się podoba, genialnie rozwiązany, że się rozwija umiejętności, by level upować, a nie level upować, aby rozwijać umiejętności. Jestem ciekawa, co im z tego wyjdzie.
_________________ "Through the darkness of future's past
Magician longs to see.
One chants out between two worlds
FIRE WALK WITH ME"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum