Wysłany: 2011-10-15, 10:54 Najlepsze cytaty z Silent Hill
Żelazko: Tak się składa, że taki dział istnieje. Poprawiłem trochę nazwę tematu.
Jak widzę nie ma jeszcze takiego tematu (szkoda, że nie można go umieścić od razu dla
wszystkich części gry, tylko do poszczególnych działów), także każdy może dać jakieś ulubione cytaty z gry, a tych przecież trochę było.
Ja mam na start jakieś od Jamesa.
"Don't worry, I'm not crazy... at least, I don't think so."
"This town is full of monsters! How can you just sit there and eat pizza?!"
That's why I did it, honey. I just couldn't watch you suffer. No! That's not true... You also said that you didn't want to die. The truth is... I hated you. I wanted you out of the way. I wanted my life back..."
itd.
Szczerze mówiąc grałem ostatnio 100 lat temu w Silent Hilla, i wielu z tych, które bym tu napisał nie pamiętam. Może coś mi przypomnicie
Można by podać różne zabawne czy śmieszne cytaty/powiedzenia, ale takiego genialnego jak ten można ze świecą szukać...
"EDDY, HEVE YOU GONE NUTS?"
Jest on tak autentyczny, zaskakujący i trafiony do danej sytuacji, że jak pierwszy raz to zobaczyłem i usłyszałem to przez chwile autentycznie miałem szerzej otwarte oczy :shock:
fear of the blood tendets to create fear of the flesh zdanie które zobaczone w dzieciństwie nie mogło wyjść z głowy, po wielu latach gdy odpaliłem pierwszą część Wzgórza aż się paradoksalnie uśmiech pojawił gdy je zobaczyłem
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-03-24, 20:32
"Monsters? They look like monsters to you? Don't worry. It's just a joke! Vincent Smith
Ulubiona kwestia z Trójki.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum