_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
sooo kewl! ;p Także do ulubionych dodałem. Ahh Oglądajac takie komentarze odnośnie Silent Hilla nowego zachciało mi się powrócić do czasów jak wychodziła nazwijmy to pierwotna saga (1-4) i wtedy posłuchać komentarzy ludzi, którzy się zaznajomili z grą.
Na pewno było by to coś więcej niż (:O:O so cool )
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2011-07-16, 20:30, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 996 Skąd: Dowództwo Galaktyczne Ashtar
Wysłany: 2011-07-16, 20:53
Już nie bądź taki 1337, to nie jest tak, że ludzie, którzy grają w nowe Silenty są głupi.
Kwiatek1993 napisał/a:
Ahh Oglądajac takie komentarze odnośnie Silent Hilla nowego zachciało mi się powrócić do czasów jak wychodziła nazwijmy to pierwotna saga (1-4) i wtedy posłuchać komentarzy ludzi, którzy się zaznajomili z grą.
Na pewno było by to coś więcej niż (:O:O so cool )
No właśnie zobacz na yt i gwarantuję Ci, że znajdziesz tam też takie komentarze. Chodzi o to, że autorzy filmiku wzięli komentarze, które sprawią, że będzie śmiesznie, a ludzie postują też konstruktywne i przemyślane komentarze pod trailerem Downpour.
Mój faworyt z tego filmiku to "silent hill,.........other horror game,-----SILENT"
Ostatnio zmieniony przez Wendigo 2011-07-16, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Moja kolekcja Silentowych obrazków. Poważne jak i zabawne.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
W związku z promocją filmu Silent Hill 3d, który w ten piątek wchodzi do Japońskich kin, w Tokio można sobie zjeść Silent Hillowy ramen. Ja jednak sobie odpuszczę...
[klik]
Wiek: 33 Dołączyła: 20 Mar 2013 Posty: 1759 Skąd: Niegrywalne Miasto Wolnego Świata
Wysłany: 2013-07-08, 17:32
Mięso w pomidorze wygląda smakowicie, ale reszty nie tknęłabym.
_________________ Damage done to the flesh, what they said, in the name of the...
Damage done to the heart, is the start, of the end!
Damage done to my soul, and you know, it knows where my...
Damage done to my life, cursing loud, as the chaos!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum