Wysłany: 2011-06-10, 06:44 Najbardziej przerażające gry TOP 50 Nominacje
W okresie w którym przygotowywałem się do pracy inżynierskiej i myślałem ,że będę miał od cholery wolnego czasu wpadłem na pomysł.
Pomysł polegał na tym by przygotować ostateczną i nie powtarzalną listę przerażających gier bez żadnych kwiatków.
Na początku miało to być to top 20 ,ale zmieniłem na top 30. Teraz gdy jest to top 50 to w sumie każda nawet nie straszna gra może znaleźć się na liście.
Może małymi kroczkami to kiedyś skończę na razie wole się dokształcać z programowania.
Każdy klip zawiera mniej więcej esencje strachu z danej gry. Chciałbym by głosujący mógł zobaczyć co strasznego jest też w grach w których nie grał.
Proszę o sugestie co do listy. Jeśli ktoś chce rozsyłać mój projekt to proszę bardzo. :grin:
Na pewno udzielacie się na innych forach o strasznych grach. :grin2:
Ostatnio przesiadłem się z Ulead Video Studio na Sony Vegas 10. Naprawdę teraz UVS takie jest do kitu pod każdym względem ,że nawet nie wiem jak w ogóle mogłem montować te filmiki w nim.
Jakoś przyszłych filmików naprawdę teraz będzie w HD dla YT.
Może kiedyś założę własną domenę z taką ankietą kto wie.
_________________ Sono Me Dare No Me?
Ostatnio zmieniony przez SiedzacyWKiblu 2011-06-29, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie wyobrażam sobie takiej listy bez jednego z najstraszniejszych (jeśli nie najstraszniejszy) hoororów jeśli chodzi o gry wideło, a mianowicie Afraid of Monsters: Director's Cut. Jest to w teorii mod do Half-Life'a ale długość gry, różne ścieżki i zakończenia, świetny design, całkiem nowa gra jakoś nie pasują mi do stwierdzenia "modyfikacja"
Co do twojej listy top przerażających gier. Ok wszystko słitaśnie i w porzo, lecz mam jedno ale, Nr 11. Poprawnie się piszę Dead Space a nie Death Space. ("Martwa przestrzeń" a nie "Śmierć przestrzeń")
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2011-06-29, 18:50, w całości zmieniany 2 razy
_________________ "To, że jestem online na forum nie znaczy, że siedze przed kompem. Pomyśl o tym zanim coś takiego napiszesz " - Józef Piłsudski, Biblia 14:23
Ostatnio zmieniony przez Plazior 2011-06-30, 00:30, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 2011-07-01, 05:53
Hmm... zamiast Fatal Frame 4, prędzej dałbym coś z pierwszych trzech części. Czwórka nie wyszła u nas w Ojropie, także raczej niewielu grało w tą część. Taka moja sugestia.
_________________ Cała moja pewność to: jutro jest takie dalekie.
Powoli kończą mi się pomysły na gry więc mody też mogą wchodzić.
Co do Fatal Frame 4 gra jest już na liście.
Akurat ja bym zadał pytanie kto w ogóle grał w "Siren 2". Ta gra to artefakt w Europie.
Nie zmienia to faktu ,że jest ona straszna.
Zgadzam się z Wendy'm. Ja od siebie dodałbym jeszcze Condemned: Criminal Origins. Przez większość gry było to napięcie i czuło się grozę w powietrzu.
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum