Kupiłem ostatnio nowy komputer, instalowałem Windows 7 i wiele razy przy instalacji systemu wyskakiwał Blue Screen, myśląc, że to wina oprogramowania zainstalowałem Viste, ale tu błąd się powtórzył ? czego to może być wina ? Teraz muszę zawieźć komputer do naprawy, a jest mi bardzo potrzebny.
Mój nowy komputer
Gigabyte M68MT-D3
AMD Athlon II X3 450
RAM 2GB
GeForce 430 GT
Dysk twardy 500GB
Mike: Na Twoim miejscu wstrzymałbym się z pisaniem takich postów.
A dlaczego ? Przecież odpowiedziałem zgodnie z prawdą. Podjerzewałem, że to wina kompa to napisałem.
Mike: Wątpię, że takiej durnej odpowiedzi Kwiatek oczekiwał, więc jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w podobnych tematach, to zachowaj marne żarciki dla siebie. Dodatkowo Kłaniają się Pan Nabijanie Postów oraz Pani Zbędna Dyskusja z Moderacją Forum. Oby tak dalej...
_________________ "And shepherds we shall be,
For thee my lord for thee,
Power hath descended forth from thy hand,
That our feet may swiftly carry out thy command.
So we shall flow river forth to thee
And teeming with souls shall it ever be
In nomine Patris, et Fillis,
Et Spiritus Sancti."
Jeśli ci Vista i W7 blue screena robią no to dobrze zrobiłeś że od razu komputer do serwisu zaniosłeś bo to na 95 % problem sprzętowy a nie programowy.
Komputer został zakupiony w sobotę
Poza tym zapożyczone oprogramowania nie stwarzały problemów poprzednim użytkownikom,
więc uważam, że na 99,9% winą jest hardware
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2010-12-21, 19:45, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Moja jest tylko Racja i to Święta Racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza! I właśnie to moja Racja jest Racja najmojsza.
Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, czego nie ma. Zalejmy pałę do reszty jak świnie, w głupiej nadziei, że ból przeminie.
Nie, to co chwyta RAM by było stabilne, nie spełniało swej roli i się "poluzowało" i nie trzymało RAM, coś tam pogrzebali, naprawili i mam nadzieję będzie działać jak zapewnili, na razie nie wiem podłączam dopiero rano komputer, na razie siedzę na starym kompie jeszcze ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum