A tu mamy petycja do Konami/SCEE w sprawie udostępnienia Silent Hill na europejskim PS Store (zarówno na PSP i PS3). Mimo, iż pojawiła sie ona miesiąc temu podpisało sie tylko 8 osób. Ktoś się chce dopisać?
_________________ Cała moja pewność to: jutro jest takie dalekie.
Na Silent Hill Town Center użytkowniczka Juli zapodała ciekawe zdjęcie osoby, którego nie znam imienia, ale jest niemal że 100% kopią Heather z Silent Hill 3 . Pomyślałem że przydało by się i umieścić to tutaj.
Nie mam pojęcia czy ktoś kiedyś już o tym wałkował ale na angielskiej wikipedii poświęconej całkowicie Silent Hillowi znalazłem wiadomość o tym, że tytułowe fikcyjne miasteczko Silent Hill znajduje się w amerykańskim stanie Maine ( ogólna kraina nazywa się New England ) i nie wiem czy ktokolwiek tutaj o tym wie ale jedno miasto z Silent Hilla jest prawdziwe. Chodzi o Portland miasto do którego SPOILER ( przeprowadził się Harry z Cheryl/Heather
po wydarzeniach z pierwszej części Silent Hilla) END SPOILER . Jeśli ktoś ma dostęp do programu który się zowie Google Earth niech sobie wstuka nazwę "Portland . Maine". Angielska wikipedia o silent hill to potwierdza.
To się nawe zgadza okolice są bardzo podobne , pełno tam jezior i okolicznych małych miast przybrzeżnych
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2010-07-23, 18:40, w całości zmieniany 2 razy
Cóż, pokazałeś tylko, że asem z geografii nie jesteś, co jeszcze nie czyni Cię debilem, prawda?
Co prawda każdemu byłoby cięzko spamiętać nazw blisko 20 tyięcy miast w samych Stanach Zjednoczonych, ale akurat Portland dosyć czesto pojawia się w grach, filmach czy literaturze, więc trochę dziwne że jeszcze się z tą nazwą nie spotkałeś.
Rooster napisał/a:
http://www.mytopclip.com/...ie-trailer-2010
jakby się ktoś nie znał to by się dał nabrać
No, no. Zwykle fake trailery wywołują u mnie uśmiech politowania, ale ten akurat jest całkiem przekonujący. Jeszcze jeśli ktoś nie ma pojęcia z jakich to innych filmów Seana Beana zostały wzięte te urywki, to totalnie dałby się nabrać. xD
Cóż, pokazałeś tylko, że asem z geografii nie jesteś, co jeszcze nie czyni Cię debilem, prawda?
Co prawda każdemu byłoby cięzko spamiętać nazw blisko 20 tyięcy miast w samych Stanach Zjednoczonych, ale akurat Portland dosyć czesto pojawia się w grach, filmach czy literaturze, więc trochę dziwne że jeszcze się z tą nazwą nie spotkałeś.
Z Portland spotkałem się, że pochodzi z tego miejsca Stephen King, kręcony był tam Skazany na Shawshank
Ale nigdy nie skojarzyłem prawdziwego Portland z tym z Silent Hilla być może dlatego, że za bardzo nie przywiązywałem uwagi do nazwy w grze.
A z geografii akurat jestem dobry. Bo raczej mało kto potrafi zapamiętać i dobrze wypowiedzieć każde miasto na świecie na każdym kontynencie
Można się pomylić. Nikt nie jest doskonały w czymś
Ostatnio zmieniony przez Kwiatek1993 2010-07-26, 09:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum