Jeśli chodzi o ścieżkę dźwiękową to ja byłbym chętny do współpracy. Żeby nie było, że przychodze z niczym to dam próbkę tego co mogłoby pasować fragmentami.
Pamiętam, że rok temu w wakacje się nastawiałem na robienie muzyki do tego właśnie Silent Hilla toteż przeszukam stare foldery, tu się coś odświeży, tu poprawi itd i dodam wkrótce coś jeszcze.
Czekałem na odpowiedni moment żeby wyjść z mroku po prostu xD
Wysłany: 2010-05-24, 19:39
"Hell it's about time!" Cieszę się, że mamy chętnego na podpisanie cyrografu i pracę 24/7/365 - czyli 1 dzień wolny na 4 lata Jak stoisz z muzyką typu garnki w pralce lecącą w czasie gry? Dałbyś radę coś w tych klimatach podziałać?
Naprawdę fajne utwory, Kośmin, szczególnie "Hotel" i "Sex". Powiem szczerze, że po odejściu Cara obawiałam się, że nikt nie da rady sprostać temu zadaniu, ale na nowo rozbudziłeś moje nadzieje .
No to teraz pora na sieczkę xD
http://www.speedyshare.com/files/22616581/Pot.mp3
Może umówmy się tak, że będę tutaj wrzucał wszystko co mi przyjdzie do głowy i co nagram i z tej hałdy wszystkiego wybierzecie potem to co się podoba?
Jakby była taka potrzeba to poza soundtrackiem mogę też robić różnego rodzaju inne dźwięki do gry (jak np te co słychać tutaj w tle), tylko dajcie znać co byście potrzebowali i razy ile.
Wiek: 32 Dołączyła: 10 Sty 2010 Posty: 15 Skąd: Miasto Dzieci Świata
Wysłany: 2010-05-26, 14:53
Kośmin, zjawiłeś się w samą porę
Utwory bardzo mi się podobają, zwłaszcza "Hall", który moim zdaniem byłby idealny do jakiejś animacji początkowej (może napisów początkowych, o ile takowe będą). Z kolei gdybyśmy kiedyś chcieli zrobić trailer albo nieco dłuższy filmik reklamujący grę, to myślę że "Hotel" akurat by się nadał. "Sex" ma klimat żywcem wyjęty z SH (zwłaszcza czwarta część mi się kojarzy), więc nie dziwię się, że wszystkim się podoba
Cieszę się, że chcesz zająć się efektami dźwiękowymi, zwłaszcza że już w "Pot" można zobaczyć potencjał odgłosów jakie byłbyś w stanie stworzyć. :grin:
jeśli można się wtrącić - Metallica - The Small Hours
Metallica - Blackened
Metallica - Fixxxer
jeśli by powycinać same wstepy s tych piosenek to można by je było gdzieś wstawić, np. w jakąś scenke albo jedno z zakończeń
_________________ Twoja sygnatura była nieregulaminowa i została usunięta przez moderatora. Zapoznaj się z regulaminem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum