Ja ostatnio do niego pisałem dlaczego taka przegięta cena Ost z SH SM a on że to ekskluzywne limitowane Rare dlatego haha. A tyle ile on sobie woła za ost z Silent Hill 2 i 3 to rozsądna cena jest ? (100 pln) Podpowiedzcie bo przymierzam się do kupna .
_________________ \\\Powód bana: Utrzymywanie dramy i nachalność; więcej w ostrzeżeniach użytkowników.
-Żelazko\\\
Dalej jest już tylko strach ...
A ja tę z SH3 z symbolem kultu, bo ta najbardziej przypomina koszulkę z SH4 i przymierzam się do kupna tej z SH: SM, pod warunkiem, że mi się gra spodoba, ale sam napis jest piękny^^
Alien_Alien Zależy, czy 100 za jedno, czy za oba. W obydwu wypadkach się nie opłaca, możesz dostać na eBayu po ok. 40 PLN za każde.
There was a link here, but it's gone now, W sklepie tym sprzedają bootlegi, a myślę, że nikt bootlegów mieć nie chce, skoro decyduje się wydawać pieniądze na płyty.
_________________ "Through the darkness of future's past
Magician longs to see.
One chants out between two worlds
FIRE WALK WITH ME"
Ostatnio zmieniony przez AlaV 2010-02-25, 23:09, w całości zmieniany 2 razy
No właśnie jak to jest. Ja nie pamiętam już ile płaciłem za swoje OST-y bo to już dawno temu było jako czteropak na eBayu ze sklepu. Później się dowiaduję, że to jakieś tajwańskie bootlegi, jednak przed zakupem odwiedziłem m.in. stronę Lost Memories oraz kilka innych i według tego są to oryginały.
Cholera, zaniepokoiłeś mnie, więc poszukałam, też mam te bootlegi, a mówili, że to są oryginalne! A wydawało mi się dziwne, ze mają inne etykiety płyt niż podają na lost memories.... Najgorsze jest to, ze rzadko kiedy piszą w sklepach, z jakiej wytwórni jest płyta,. Ale w sumie ważna jest jakość dźwięku na nagraniu.
Sorry, za offtop, ale w sumie wkurzyło mnie to, ż płacę i dostaję pirata
Magician longs to see.
FIRE WALK WITH ME"
Na Allegro ciągle ktoś próbuje na siłę sprzedać znanego nam skądinąd ruskiego pirata Silent Hill 5 w 1.
http://www.allegro.pl/ite...hill_5_w_1.html
Zgłośmy nadużycie, by szybciej to zdjęli.
Kilka ciekawych aukcji SH znalezionych z nudów. Może komuś się przydadzą
Najlepiej, to mi się kupowało jak SH: SM dopiero wychodził, wtedy było kilka ofert i można bylo wybierać. Wtedy udało mi się kupić za jakieś 120 PLN (w tym transport). Teraz wszystko jest poprzebierane i rzadko coś się trafia, a ceny właśnie takie.
Magician longs to see.
FIRE WALK WITH ME"
SH3 na PC. Nie powiem żeby cena była rozkoszna, aczkolwiek patrząc w ogóle na dostępność jak i na bardzo dobre wykonanie techniczne wersji PC tej części i cen w porównaniu chociażby z eBayem, no cóż może kogoś zainteresuje. Nie ma real foto i po francusku :\
Tutaj SH4 na PC, wydanie CD Projektu. Ale SH4 na PC troszku się nie udał, sam planuję niedługo sprzedać swojego. Zobaczę za ile pójdzie i czy warto go tam wystawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum