Moj kumpel kiedys skonczyl RE2 w jakims zajebiscie rekordowym czasie (cos lekko ponad godzine). Nawet w Playerstation Plus (czy jak to sie tam zwalo) bylo jego nazwisko. Spoko, w przyszlym tygodniu pozyczam mu SH2:)
Jo-Jo wiesz, ludzie pokroju Dr. Birkina z Raccoon City Squad przeszli cale RE2 w .... 20 minut to jedno z gorszych miejsc w rankingu, nie wiem jak, ja do komisariatu ide 8 jak sie spiesze i malo strzelam.
Wysłany: 2007-12-04, 15:50
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 2:10 pm Temat postu:
eee...... no to fajnie ma ten Birkin (właśnie znam go z tego forum )
to on już na komisariacie przeszedł całą grę.......super :roll: .
EDIT:
Ja dochodzę do komisariatu w około 5 minut (bez strzelania ofkoz ).
dudek [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 15:51
Wysłany: Sob Maj 21, 2005 10:57 am Temat postu:
no trzeba pochwalić tych co potrafią przechodzić gry z takimi czasami...
mój rekord w RE3 wynosił 3.15 i sam nie wiem jakim cudem mi się to udało, amuszę powiedzieć że biegałem jak kot z pęcherzem i prawie wogóle nie strzelałem...
a co do SH to nie mierzyłem się z nim na czas i raczej nie spróbuję bo nie jestem w tym dobry....
Niezły ten gościu :] Ale mogło być duużo lepiej, poza tym ma mało straszną wersję (ja mam straszniejszą, lepsze odgłosy i ładne rozmieszczenie potworków, wszystko inne jest takie same).
PS: Pytanie: Często grając w SH1, omijałem potworki w szpitalu itp. SH1 gdzieś zgubiłem, ale na przyszłość spytam: Czy starczy mi amunicji choćby do Handgun'a na zabijanie wszystkich potworków po drodze, jeśli będę też zbierał wszystkie naboje (poziom trudności: normal)?
_________________ wszystko, czym jestem, zawiera się w wymiarze fioletu i czerwieni
Hayson [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 15:54
Wysłany: Czw Sie 04, 2005 1:53 pm Temat postu:
zbieranie całej amunicji ma chyba sens tylko wtedy, jeżeli chcesz w rankingu miec zebrane jak najwięcej przedmiotów. w gruncie rzeczy nie ma to dużego sensu jeśli chcesz też zabijac wszystkie potwory - połowę zebranych magazynków stracisz żeby do amunicji dojśc, a drugą połowę żeby rozwalic potworki, które jej pilnują... oczywiście troche przesadzam, ale to nic, bo ty też
Czyli nie warto Szkoda, ale dzięki za pomoc Haysonie
//tekst usunięty//
_________________ wszystko, czym jestem, zawiera się w wymiarze fioletu i czerwieni
Alien_XIII [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 15:56
Wysłany: Wto Sie 09, 2005 1:05 am Temat postu:
35 min ..nieźle
przy totalnej opierdolce mnie to zajmuje ponad półtora godziny
57 min na sh2 to już przesada
totalnie wykułem gdzie sie idzie i zajmowąło mi to 4 godziny choć można ten czas skrócić w labirryncie bo tam zawsze sie człowiek gubi.
sh3 przeszedłem w ...cholera nie pamiętam ale próbuujac 10 exteremów sie przechodziło na chama dopóki w pewnym momencie człowiek nie doszedł do wniosku że..po kiego to?
po kiego przechodzić gre na czas? czy sprawia to przyjemnośc?
wymiotowałem już sh trójką przechodząc extremy i gdy szlag trafiał w haunted mansion gdy zaczepiłem się o ściane i wszystko w cholere
dlatego przestrzegam drodzy fani SH przed graniem na chama
...a koleś co zrobił ten film był niezły. totalne mistrzostwo i pewnośc że nie zaczepisz przez przypadek o nic (choć nie wiem bo nie mama jak ściągnąć filmika)
Trzeba tylko wykuć na blache całą trase gdzie i jak isć. Nie motać się niepotrzebnie np po szkole..
Najśmieszniejsze jest to że mimo iż z zamkniętymi oczami przechodze SH1 to nie jestem w stanie napisac solucji
Najlepsze przechodzenie gry jest na czuja...podświadomie wiesz gdzie biec bo masz to już wryte głęboko w psychike
Hysz [Usunięty]
Wysłany: 2007-12-04, 15:57
Wysłany: Sro Sie 24, 2005 3:55 pm Temat postu:
mozliwe ze filmik sklejany, wiec tego ten nie wiem, teraz rozne rzeczy mozna robic, zobaczne rubber johnny, to wyglada absurdalnie ale jak REALNIE!
Największe wrażenie zrobiło na mnie jak facet zasuwa z wyłączoną latarką.
Tiaa... na mnie takze zrobilo wrazenie, tylko szkoda, ze w nieco odwrotna strone bo nic praktycznie nie widzialem :\ a po sluchu nie mozna sie pokapowac jak koles omija te wszystkie stwory (BTW. sciagnalem ta solucje poniewaz chcialem odkryc jak najskuteczniejsze sposoby na omijanie tych wszystkich potworow - nie trzeba chyba mowic jak bardzo sie zawiodlem i nie raz zgubilem w tej ciemnicy);
//tekst usunięty//
Koles rzeczywiscie jest niezwykly ale wystarczy troche sie wypocic by otrzymac odrobine lepszy wynik (mozemy zyskac pare sekund na takich blachostkach jak zle trafienie na drzwi, kilkusekundowe opoznienia w pokoju z pianinem, zbieranie niepotrzebnych naboi... przede wszystkim trzeba odrzucic stres na bok bo inaczej nic z tego nie wyjdzie). Gorzej bedzie z pobiciem rekordu w Morrowinda o_O
kurde koleś niexły musi być
ja niewiem czy to jest realne
mi przejście SH2 za pierwsyzm razem zajeło prawie 6 godzin!!
(wiem, cienki jestem, niesmiejcie się :razz: )
A ja bende oryginalny i się pochwalę, że przejście SH2 zajęło mi, o ile dobrze pamiętam, około...16 godzin^^'''
A to dlatego, że najpierw panikowałem przed kazdym z potworków i stałem w miejscu bojąc się podejść, a potem stwierdziłem, że obejrzę dokładnie KAŻDY zakątek, jaki obejrzeć się da, no i poza tym WYŁĄCZNIE chodziłem - zero biegania. I muszę przyznać - trochę to trwało, ale wrażenia zupełnie fantastyczne.
Heh, mnie tez tez przejscie SH2 duzo zajeło, nie pamietam, jakies 12, 13 godzin . Z tych samych powodów co Timecage. Bałam sie podchodzic do monsterów i chciałam w pełni zasmakowac w grze .
widziałem ten filmik jak koleś przechodzi morrowinda w 14 minut...wow, tyle powiem... przy odrobinie szczęścia zobacze jak mi pójdzie z SH3 na czas (obstawiam 1,5 godziny)
Obejrzałem i oczom nie wierze :razz: jak tą grę mozna tak przechodzić...przeciez niektórych lokacji to nawet widac nie było tylko mignięcia :roll: No ale jak na czas to na czas
Według mnie ma to swe + przechodzenie też i na czas wtedy widać jak jest dana osoba obcykana w danej grze.Ja kiedyś tak zrobiłem z kumplem ale w RE2 no i 1:20 mi to zajeło on był gorszy o 2 min.CZasami to jest niezła zabawa.Ale oczywiście jak kto woli.Ja też gram w silenta dla przyjemności ale spróbuje za jakiś czas zagrać na czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum