witam przepraszam że zaśmiecam forum
wiem że mój facet pasjonuje się Silent Hill, wiem że została wydana książka na podstawie gry tylko nie moge nigdzie znaleźć tytułu i zwracam się z prośbą czy mógłby ktoś napisać owy tytuł jeżeli istnieje. byłabym bardzo wdzięczna
To na podstawie 2ki i 3ki też wydali? Damn.... BARDZO chętnie bym obczaił.... Pewnie, jakby bylyl krótkie to może by się jaki translator znalazl.... albo uzyc komputera xD
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Ostatnio zmieniony przez R4Zi3L 2010-05-27, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Przynajmniej tutaj tak piszą. Ja również bardzo chętnie bym je przeczytała, niestety, wątpię, by ktokolwiek je przetłumaczył, a i samo znalezienie ich w sieci wydaje się graniczyć z cudem .
Tutaj kobitka ma niezłą kolekcję, z tego co zauważyłem są tam chyba 2 książki. Kurcze można pomarzyć o takim zestawie :sweet:
http://www.youtube.com/watch?v=rRyrAHwFl-s
Damn, that was awesome.... Ciekawe ile to wszystko kosztowało. Zawsze o czymś takim się marzy a koniec końców ląduje sie co najwyzej z uzywana edycja kolekcjonerska, eh....
_________________ SH is in me...
Sometimes i feel like this...
Przeczytać taką książkę na podstawie gry to istne marzenie..
Sama zaczęłam pisać swojego nowatorskiego bloga, jednak to nie to samo co dostać w ręce wersję od profesjonalisty. Na pewno, gdybym była pisarką, pierwszą książkę, jaką bym napisała, byłaby o Silent Hill.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum