Ladies and Gentlemen, chciałem oficjalnie poinformować, że podjąłem decyzję o dodaniu do teamu moderatorskiego dwóch nowych użytkowników. Pewnie wielu z Was w tym momencie powie "ale po co nowi modzi? przecież jest 3 + admin...". Zapewniam, że dodatkowa pomoc na pewno się przyda, zwłaszcza w nadchodzącym okresie wakacji (wiadomo o co chodzi). A poza tym z mojego punktu widzenia, to wygląda nieco inaczej, bo pomimo tego, że jest nas 4, to moderatorzy nie zawsze mają czas siedzieć i sprawdzić wszystkie posty, jakie się pojawiają na forum.
Jeśli chodzi o nowych modów, to tym razem postanowiłem postawić na osoby młodsze, bo takie mają znacznie więcej wolnego czasu i czytają niemalże wszystkie posty. Co tu dużo mówić, nowymi moderatorami zostają SbobekH oraz Bersek. Na moją decyzję miał wpływ staż na forum, jego znajomość, doświadczenie jako mod/admin, stosowanie się do regulaminu, liczba godzin/wizyt na forum itd. Kończąc wypowiedź dodam jeszcze, że wierzę, iż nowi modzi świetnie sobie poradzą, przez co forum będzie funkcjonowało jeszcze lepiej niż dotychczas. Bersek, SbobekH - may the force be with you.
Gratuluję nowym moderatorom. Niech przykładają się jak najlepiej do swoich obowiązków ;]
Korzystając z okazji, sam chciałem zrezygnować ze stanowiska. Już od jakiegoś czasu z braku czasu (a nawet chęci) nie czytam wszystkich postów i zaglądam właściwie tylko do LAP i OSP. Zresztą nie wiem czy będę mógł wchodzić na forum tak często jak dotychczas. Wychodzę z założenia, że jak się nie może robić czegoś dobrze, to lepiej nie robić tego wcale.
Ja w tym momencie na moda się nie nadaję, dlatego usuwam się w cień zanim pojawią się głosy krytyki, że nic nie robię ;]
_________________ „Większość ludzi, w jakimś momencie życia, potyka się o prawdę. Wielu szybko się podnosi, otrzepuje i zajmuje swoimi sprawami, jakby nic się nie stało.” - Winston Churchill
"Czytaj wszystko, słuchaj każdego. Nie dawaj wiary niczemu, dopóki nie potwierdzisz tego własnymi badaniami" - William Cooper
Jak już dwie osoby mi podziękowały to nie wypada mi nie odpisać.
Ja też dziękuję - miło się z Wami przez ten krótki czas ''pracowało'' ;p
Może jeszcze kiedyś będzie ku temu okazja
_________________ Człowiek może wytrzymać cały tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia, całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najcięższa tortura.
Nie wiedziałem gdzie mam to zrobić, więc napiszę to tutaj. Z dniem dzisiejszym zrzekam się funkcji moderatora, oddalając się jednocześnie od forum na dłuższy okres. Moja decyzja spowodowana jest wieloma czynnikami, jednak nie chcę wchodzić tutaj w większe szczegóły. Przez ostatni rok (w sumie, to przez ostatnie 5 lat) było mi tutaj prawdziwie dobrze i chciałbym podziękować całej kadrze oraz userom za współpracę, mając w pamięci wiele zabawnych chwil, których mogłem być tutaj świadkiem. Cóż dodać więcej, co by w absurd nie popadać? Do następnego posta w przyszłym roku Bywajcie!
buc buc buc buc ! ...żartuje pozostaje mi powiedzieć , wielkie dizeki za ten czas brat! I czekam na comeback oby wszystko toczyło się jak tego chcesz :*
Jak zapewne zdążyliście zauważyć, do ekipy dołączył Zaratul. Pomimo kilku "wpadek" myślę, że jak najbardziej zasłużył na funkcję moderatora i liczę na to, że będzie solidnie wykonywał swe obowiązki.
Chce podziękować Devlockowi że dał mi doda a także Bersekowi który się za mną wstawił.
Te nowe topici w działach SH2 i SH3 to nie koniec,chcę zrobić coś więcej,coś nowego żeby forum odżyło i było więcej aktywnych użytkowników.
Pozostaje mi pogratulować objętej przez Zaratula funkcji. Swoją drogą pytanie osobiste w kierunku mojego przedmówcy: Kiedy warniak dla mnie?
No proszę cię. Ja tam zawsze traktuje wszystkich równo,nie patrze na liczbe postów czy date rejestracji a na to jak dany użytkownik się zachowuje na forum.
Bana? Tobie? Nieee.
Raq napisał/a:
to i ja na wynos , bo Dzieci głodne trza co do dom przynieśc gratz Zarek
Chciałbym podziękować Devlockowi za nominację . Jako nowy członek załogi dołożę starań o porządek i wykorzystam moje przebiegłe umiejętności na korzyść forum . Razem jako społeczność pokierujemy forum ku swej chwale. :->
Chciałbym podziękować Devlockowi za nominację . Jako nowy członek załogi dołożę starań o porządek i wykorzystam moje przebiegłe umiejętności na korzyść forum . Razem jako społeczność pokierujemy forum ku swej chwale. :->
Nie zawiedź tatusia! Najszczersze gratulacje i powodzenia
[ Komentarz dodany przez: Żelazko: 2010-02-12, 15:08 ]
Dzięki Car
O paczcie. Witamy po drugiej stronie płotu, Żelazko. xD Mam tylko nadzieję, że Twoje doświadczenie jako tajny agent wywiadu nie odbije się negatywnie na nas, kadrze administracynej. :-]
[ Komentarz dodany przez: Żelazko: 2010-02-12, 17:19 ]
Dzięki Raq i MikeL .
StuntmanMikeL napisał/a:
Mam tylko nadzieję, że Twoje doświadczenie jako tajny agent wywiadu nie odbije się negatywnie na nas, kadrze administracynej.
Spoko, nie umieszczam nikogo na czarnej liście . Swoje przebiegłe umiejętności wykorzystam na korzyść forum, tzn. niech przyszli posiadacze multikont uważają, bo lubię sprawdzać każdy zakamarek na tym forum.
Mike: Dobra, panie, ale do moich postów nie musisz się tak rozwięźle dopisywać.
Bo zaraz warna wystawię. xD
Ostatnio zmieniony przez StuntmanMikeL 2010-02-13, 09:15, w całości zmieniany 2 razy
Szczerze mówiąc, mnie nieźle zaskoczył fakt, że Żelazko został modem. Oczywiście zaskoczyłem się pozytywnie, mimo wszystko i tak się tego nie spodziewałem. No to gratulacje i ode mnie
_________________ "You don't know anything about Silent Hill!"
Jeśli się nikt nie zorientował, Żelazko został nominowany w ramach zamachu na mą skromną, wspaniałomyślną, dobroduszną i... wspaniałą osobę. Zobaczycie, Żelazko będzie po cichu zbierał kompromitujące informacje dotyczące forumowego board of administration, by później przeprowadzić rewolucję i przejąć władzę... Cieszcie się póki możecie, bo później będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów!!! Aaaaaaaaaaa!!!
xD
Zresztą, jak mawia Żelazko, wróbel tkwi na dachu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum