Wysłany: 2009-12-13, 11:20
Kwiatek1993 napisał/a:
NISSAN 350Z
Na tą furę poleciała znajoma, wcześniej na Audi TT i Suzuki R6 100ccm
Skoro już przy motorkach jesteśmy, za łebka miałem motorynkę, potem Simsona i na rok przed prawkiem Aprilkę 125, którą aktualnie pomyka 16sto letni brachol ;]
Twój link nie chodzi. Nie wiem jakiego Mustanga wrzuciłeś, ale jeśli jednego z lat 67-69, wiedz, że jest to auto moich marzeń, za które oddałbym naprawdę wiele
Nie wiem jakiego Mustanga wrzuciłeś, ale jeśli jednego z lat 67-69, wiedz, że jest to auto moich marzeń, za które oddałbym naprawdę wiele
Ja osobiście nie pałam miłością do starych samochodów. Jakoś to nie jest ten klimat którego poszukuje. Ale bardzo szanuje ludzi, których pasją jest odnawianie starych i zniszczonych samochodów. Miło jest patrzeć jak z kupy złomu tworzą coś co naprawde cieszy oczy, uszy i duszę
Mi lina działa bez problemu ale...
http://www.autogaleria.pl..._v8_1965_01.jpg
tu mas zinnego. Nie musi być konkretnie taki, ale zdecydowanie wolę starszego niz nowe, ale i te mają poooower
Devlock: Wklejcie linka do nowej zakładki lub innej przeglądarki, bo strona nie zezwala na hotlinkowanie.
Wysłany: 2009-12-14, 15:14
Bersek napisał/a:
Kamillo napisał/a:
Ja zaś nie rozumiem, jak samochody mogą nie kręcić. Na jednej szali stawiam pociąg do samochodów i do kobiet
Ja osobiście nie dostaję wzwodu na widok samochodu i ostatnia rzecz, o której myślę to odbycie stosunku z rurą wydechową. Z kolei nie rozumiem jak pralkosuszarki mogą nie kręcić.
No, jeśli bierzesz to aż tak dosłownie to gratuluję...
A porównywanie auta do pralkosuszarki jest - no offence - maksymalnie debilne.
Wysłany: 2009-12-14, 15:23
Co ma do tego sarkazm? Nie napisałem czego użyłeś, a jedynie, że jako jedyna osoba na forum wziąłeś to CO JA NAPISAŁEM dosłownie. Uprościć?
"Dlaczego porównywanie? Ja po prostu dziwię się jak kogoś mogą nie kręcić pralkosuszarki tak samo jak ty dziwisz się jak kogoś mogą nie kręcić samochody."
Wysłany: 2009-12-14, 16:14
Pokaż mi gdzie Cię obraziłem lub sam walnij sobie ostrzeżenie, bo jeśli już, Ty zrobiłeś to w większym stopniu. Nie wykłócam się o głupie ostrzeżenie, tylko wku*wia mnie coś takiego. Ciesz się, że jesteś modem na forum, bo więcej możesz nie osiągnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum